Jordgubbar och rea

Innehåller reklamlänkar

Vet ni vad jag gjorde för skoj igår ?

Självplocket har öppnat och jag var bara tvungen att svänga förbi där 😉

Världens godaste jordgubbar från Ulva !

Jag och Linnea fyllde en låda som räcker till 2 pajer och lite annat 🙂

Idag får barnen äta jordgubbspaj till mellis 😉

Idag är det en vecka kvar till skolavslutningen! Jennifer och Benny går ut 9:an och tar ett kliv närmare vuxenlivet. Sanslöst vad stora barnen börjar bli.

Jag såg i morse att Ellos.se har startat sin stora sommarrea med upp till 70% rabatt! Det var jag tvungen att kika in på för reor är ju det bästa som finns 🙂 Det gäller att vara snabb innan varor tar slut.

Den här söta klänningen passade jag på att beställa. 50% rabatt 🙂

Jag behöver enkla sandaler som man snabbt får på sig då jag har övergett foppatofflor …. Hittade de här som går även att använda utanför huset bland folk 😉

Här fina shorts till Selina precis i hennes stil. Funderar även på att själv ha likadana 😉

Den här toppen finns även i svart och jag valde att ta båda två 🙂

Lite kläder till killarna till riktigt bra pris!

Svartvit t-shirt, röd t-shirt, svart/grå tröja, blå tröja som finns i flera olika färger 😉 Alla dessa plagg med 50% rabatt.

David behöver nya byxor och de här tog jag flera olika färger av 🙂

Nu måste jag iväg så får fortsätta leta efter nåt till Benny senare ….

Kramis ♥

  1. Är reumatiker med breda fötter, pga felställningar i fötterna, och jag har ett h-vete att hitta skor. Foppa-tofflorna, och då menar jag äkta crocs, är min räddning. Inte så snygga, men min ”räddning”. Trots detta så vågar jag ha dem utanför huset, skiter i vad folk tycker, för de är de enda skorna jag kan gå i. (Vintertid går jag ute i skitfula specialskor för breda/”missbildade” fötter.

  2. Jo Ulvas gubbar är helt ok. Personligen så föredrar jag dem från Backa jordgubbsodling i Heby och deras självplock. Har du inte testat dem så rekommenderar jag det. Det finns djur för barnen att klappa och titta på och lite annat att köpa med.

  3. Hej Mirka!
    Vilka är Mikaela och Robin?🤔 är det peters äldsta dotter, eller har jag blandat ihop dem?
    Tänk vilken rik kvinna du är, med så många barn-så mycket kärlek!
    Ha en fin helg!

  4. Receptet på pajen finns under kategorin ”recept”. Ja har gjort den flera gånger i den är ljuvligt god,favorit paj. Blir den här i husvagnen i helgen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..