Firar ni?

Är ni ute och firar Sveriges nationaldag idag? Eller gör ni nåt annat skoj på denna lediga dag 😉

Själv har jag operation kasta sopor m.m idag 😉

Jag är lite barnledig idag, de 4 minsta är med Mikaela så då har jag lättare kunnat röja lite och därefter pilla mig i naveln en stund innan mat ska lagas 🙂

Kram ❤️

 1. Stina skriver:

  Helt ärligt förstår jag mig inte på Peter. Tyckte han verkade vara en så vettig och bra förälder av det man såg i FA. Men nu… hur kan man skita i sina barn på det här sättet? Är han inte orolig att missa sina barns uppväxt och kanske tappa relationen till dem totalt?
  Jag. Förstår. Det. Inte.

 2. L skriver:

  Du är f-n dum i huvudet Peter. Sorry att behöva skriva det. Precis det här har jag gått igenom och fast man inte tror det tar barnen stryk. Jävla idiot som låter det lilla huvudet styra eller om det är den nya svartsjuka saten.
  Förlåt, jag brukar aldrig bete mig så här.

 3. Conny skriver:

  Känsla, stil, förnuft. God kombination!

 4. Biggan skriver:

  Är barnen aldrig med pappa numera?

  1. Marie skriver:

   Ja det var ju röd dag idag så någon va nog ledig idag och hann vara pappa. Kanske han passade på o hakade på sin stora dotter med de 4 minsta idag 😁.

    1. Marie skriver:

     Har bara en sak att tillägga på det. Jävligt dålig stil, skäms inte den mannen ihjäl snart. Han har fan blivit helt knäpp. Mirka, önskar så att man var en i din närhet som kunde hjälpa dig o barnen med praktiska saker som skjutsa, handla, åka till tippen mm Dvs det som den andra föräldern kunnat göra efter jobb som riktiga pappor gör. Trodde inte alls P skulle vända sin familj ryggen han är för fan 50 år och borde mognat. Tur barnen har dig Mirka, men 1 klarar inte 13 barn hushåll matlagning själv det hoppas jag Han snart fattar. För om du rasar ihop då fattar han väl att det är han som ska fixa allt. Så han spelar riskfyllt spel nu. Var rädd om dig Mirka och hade jag inte bott i norra Skåne, utan närmre dig skulle jag erbjudit mig som taxi-handlarhjälp-allmän hjälpreda att ringa in när ni behövt. Om P eller någon han känner läser här o kan hälsa vidare, så hoppas jag han Skämmes tamejfan för sitt dåliga beteende, som en sur jävlig tonåring.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..