Firar ni?

Är ni ute och firar Sveriges nationaldag idag? Eller gör ni nåt annat skoj på denna lediga dag 😉

Själv har jag operation kasta sopor m.m idag 😉

Jag är lite barnledig idag, de 4 minsta är med Mikaela så då har jag lättare kunnat röja lite och därefter pilla mig i naveln en stund innan mat ska lagas 🙂

Kram ❤️

 1. Va härligt! Det behöver du! En vänlig fråga – är Mikaela din avlastningsperson ( msn kan ju bli beviljad av kommunen att få avlastning i vissa fall o den personen får lön) el är hon bara otroligt snäll?

 2. Vi firar nationaldagen med att åka traktor cruising med gamla traktorer, mopeder mm, stannar och fikar medhavd fika, svarar på kluriga frågor, super mysigt. Var ca 20 fordon, allt från 3 månader till 75 år som deltog

 3. Klippt gräset. Tvättat. Handlat. Hämtat maken som varit inkallad över natten och deltagit i den stora övningen som varit i natt. Lagat mat. Hängt i soffan. Inte ett viftande med någon flagga så långt ögat kunnat se. Ja, det var min nationaldag det. 😁

 4. Inte gjort ett enda dugg idag.
  Firade igår med cruizing i grannbyn.
  Härligt att inget göra.
  Tar Mikaela hand om barnen då Peter egentligen skulle ha haft dem
  ( menar inget elakt med min fråga, undrar bara om det är så)

  1. Hon hittar på saker med de när andan faller på och så att jag kan få lite vila 🙂

   1. Tur du har sådan fin relation med Mikaela,så roligt att läsa. har ni alltid haft ett så nära umgänge. Har följt din fina familj (även när du delade föräldrabiten med någon som sen försvann som en avlöning)men trodde bara det fanns 2 bonusar till dig för lät som ni bara umgicks med Emily o Daniel. Men jsg kan ju missat det. Roligt i alla fall att du har en tight relation till alla 16 barn. Och P kan skatta sig lycklig som har en dotter som gör hans ‘jobb”nu när han flyttat långt iväg från sina barn och inte hinner efter jobb o på helg. Men hon, alla syskonen o Du Mirka blir de stora vinnarna i det hela💜fantastiska relationer som förgyller era liv. Så Heja Mikaela Bästa storasyrran som finns för er och én stor beundrande kram till dig Mirka -Supermamman. Ha en skön sommar😊

  1. Ja det var ju röd dag idag så någon va nog ledig idag och hann vara pappa. Kanske han passade på o hakade på sin stora dotter med de 4 minsta idag 😁.

    1. Har bara en sak att tillägga på det. Jävligt dålig stil, skäms inte den mannen ihjäl snart. Han har fan blivit helt knäpp. Mirka, önskar så att man var en i din närhet som kunde hjälpa dig o barnen med praktiska saker som skjutsa, handla, åka till tippen mm Dvs det som den andra föräldern kunnat göra efter jobb som riktiga pappor gör. Trodde inte alls P skulle vända sin familj ryggen han är för fan 50 år och borde mognat. Tur barnen har dig Mirka, men 1 klarar inte 13 barn hushåll matlagning själv det hoppas jag Han snart fattar. För om du rasar ihop då fattar han väl att det är han som ska fixa allt. Så han spelar riskfyllt spel nu. Var rädd om dig Mirka och hade jag inte bott i norra Skåne, utan närmre dig skulle jag erbjudit mig som taxi-handlarhjälp-allmän hjälpreda att ringa in när ni behövt. Om P eller någon han känner läser här o kan hälsa vidare, så hoppas jag han Skämmes tamejfan för sitt dåliga beteende, som en sur jävlig tonåring.

 5. Du är f-n dum i huvudet Peter. Sorry att behöva skriva det. Precis det här har jag gått igenom och fast man inte tror det tar barnen stryk. Jävla idiot som låter det lilla huvudet styra eller om det är den nya svartsjuka saten.
  Förlåt, jag brukar aldrig bete mig så här.

 6. Helt ärligt förstår jag mig inte på Peter. Tyckte han verkade vara en så vettig och bra förälder av det man såg i FA. Men nu… hur kan man skita i sina barn på det här sättet? Är han inte orolig att missa sina barns uppväxt och kanske tappa relationen till dem totalt?
  Jag. Förstår. Det. Inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..