Inte ännu i alla fall

Än så länge har inte tv-kontrollen kommit fram. Jag har letat en hel del idag i hopp om att finna den nu men icke sa Nicke. Jag får nog börja fundera på att köpa en ny kontroll 🤔 Visst borde jag kunna köpa en universal-kontroll då istället för en original?

Jag fick en massa gamla minnen idag när jag bläddrade på Instagram. Springtime travel är i New York just nu med en grupp som ska springa tjejmilen där på lördag. Jag drömde mig tillbaka 2 år när jag var där på samma resa

Vilka härliga minnen från en stad jag blev helt kär i ❤️ Och den känslan jag hade efter att ha sprungit milen där går inte att beskriva. Absolut en höjdpunkt i mitt liv 🤘

En vacker dag ska jag göra om det banne mig! Det hamnar på min bucket list!

I morgon ska jag och Carola köra vår insta-live kl. 12-13. Vi kunde inte i onsdags så det blev en ny dag denna vecka 😉 @mirkaochcarolalive

Jag är trött så det gör ont när jag gäspar. Ska bära Lilja i säng från soffan där hon somnade tidigt ikväll 😉 Nellie hittade en sovsäck och har bäddat ner sig på vardagsrumsgolvet och sover för fullt. Hon får sova kvar där 😉

God natt ❤️

 1. Är det fjärrkontrollen till digitalboxen som är borta så kan du ev beställa en ny. Det kunde man genom Telia iallafall.

 2. Dessa tv dosor haha
  Jag vet inte hur många vi köpt o ändå försvinner dom😂
  Såg eran live i efterhand,skickar massa kramar,börja nästan gråta när du gjorde det❤️❤️Kram

 3. Åsa skriver:

  Jag har jobbat i hemtjänsten. En gång hittade jag fjärrkontrollen inlindad i ett par trosor i en garderob i hallen.

  1. Mia skriver:

   I hemtjänsten hittar man mycket roligt emellanåt 😂

 4. Sara skriver:

  Jag tyckte jag va smart som köpte en universalfjärr när min till tv i vardagsrummet verkade fått fötter o flyttat… bara det att man va tvungen att ”para” den med en original kontroll, så oavsett så behövde jag ha tag i en original för att fixa den andra så kolla upp det innan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..