Inte ännu i alla fall

Än så länge har inte tv-kontrollen kommit fram. Jag har letat en hel del idag i hopp om att finna den nu men icke sa Nicke. Jag får nog börja fundera på att köpa en ny kontroll 🤔 Visst borde jag kunna köpa en universal-kontroll då istället för en original?

Jag fick en massa gamla minnen idag när jag bläddrade på Instagram. Springtime travel är i New York just nu med en grupp som ska springa tjejmilen där på lördag. Jag drömde mig tillbaka 2 år när jag var där på samma resa

Vilka härliga minnen från en stad jag blev helt kär i ❤️ Och den känslan jag hade efter att ha sprungit milen där går inte att beskriva. Absolut en höjdpunkt i mitt liv 🤘

En vacker dag ska jag göra om det banne mig! Det hamnar på min bucket list!

I morgon ska jag och Carola köra vår insta-live kl. 12-13. Vi kunde inte i onsdags så det blev en ny dag denna vecka 😉 @mirkaochcarolalive

Jag är trött så det gör ont när jag gäspar. Ska bära Lilja i säng från soffan där hon somnade tidigt ikväll 😉 Nellie hittade en sovsäck och har bäddat ner sig på vardagsrumsgolvet och sover för fullt. Hon får sova kvar där 😉

God natt ❤️

 1. Jo en universaldosa ska fungera till alla tv apparater. Men läs extra noga på beskrivningen innan du köper den. Finns visa somenbart är för en sorts tv.

  Men ta en tit i alla fönstren först. Med barntanke i huset såhar jag lärt mig att ibland hamnar mycket i blommorna eller krukorna 😉

 2. Kika om det inte finns ngn app till mobilen spm funkar med er tv så kan du använda mobilen som universaldosa.
  Volymkontrollen på vår dosa gick sönder, då laddade maken ner en universalapp & sköter numer ljudet från mobilen. Kostar ju inget att
  testa 👍

  Annars har våra försvunna dosor tidigare ofta hittats nedstoppade i väskor i lekrummet. De har tydligen fått tjänstgöra som mobiltelefoner. Å bakom element. *tipstips*

 3. Utfärda hittelön om du inte redan gjort det? brukar få barnen att gräva i alla lådor i sina rum och leta på de mest konstiga ställen man inte själv tänker på.

 4. Det är nog meningen att den ska vara borta just nu.
  Sommaren är här – nu ska vi vara utomhus och inte sitta framför TV:n 🙂
  Och om det regnar så kan man sitta och ha det mysigt som förr – innan TV:n kom 😉

  1. Oavsett om man sitter framför tv:n eller inte så är väl irritrande att den är borta? :o) Själv är jag för ung att minnas tiden innan tv:n fanns. 😉

 5. Jag tyckte jag va smart som köpte en universalfjärr när min till tv i vardagsrummet verkade fått fötter o flyttat… bara det att man va tvungen att ”para” den med en original kontroll, så oavsett så behövde jag ha tag i en original för att fixa den andra så kolla upp det innan!!

 6. Jag har jobbat i hemtjänsten. En gång hittade jag fjärrkontrollen inlindad i ett par trosor i en garderob i hallen.

 7. Är det fjärrkontrollen till digitalboxen som är borta så kan du ev beställa en ny. Det kunde man genom Telia iallafall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..