ANNONS

Inte ännu i alla fall

/

Än så länge har inte tv-kontrollen kommit fram. Jag har letat en hel del idag i hopp om att finna den nu men icke sa Nicke. Jag får nog börja fundera på att köpa en ny kontroll 🤔 Visst borde jag kunna köpa en universal-kontroll då istället för en original?

Jag fick en massa gamla minnen idag när jag bläddrade på Instagram. Springtime travel är i New York just nu med en grupp som ska springa tjejmilen där på lördag. Jag drömde mig tillbaka 2 år när jag var där på samma resa

Vilka härliga minnen från en stad jag blev helt kär i ❤️ Och den känslan jag hade efter att ha sprungit milen där går inte att beskriva. Absolut en höjdpunkt i mitt liv 🤘

En vacker dag ska jag göra om det banne mig! Det hamnar på min bucket list!

I morgon ska jag och Carola köra vår insta-live kl. 12-13. Vi kunde inte i onsdags så det blev en ny dag denna vecka 😉 @mirkaochcarolalive

Jag är trött så det gör ont när jag gäspar. Ska bära Lilja i säng från soffan där hon somnade tidigt ikväll 😉 Nellie hittade en sovsäck och har bäddat ner sig på vardagsrumsgolvet och sover för fullt. Hon får sova kvar där 😉

God natt ❤️

16
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00