ANNONS

När saker försvinner

/

I söndags försvann tv-kontrollen och den är fortfarande spårlöst borta. Ingen har så klart en aning om vart den kan vara och jag och några av barnen har letat som tokar efter kontrollen. Har letat på alla självklara ställen och även de minst tänkbara ställen men den är borta. Jag blir riktigt frustrerad när saker försvinner så där. Vi kan titta på tv men inte på Netflix eller youtube vilket i sig inte stör mig personligen, bara vissa barn som ”lider” av det. Jag störs enbart av att den har kunnig försvinna.

Nu testar jag ett knep jag många gånger sett att folk på fb rekommenderar andra att testa när de tappat bort någonting. Hoppas det funkar 😉

Igår började jag rensa i köket bland allt som barnen alltid lägger överallt där. Just nu är det nästan ( har ett ställe kvar att rensa ) ordning och reda igen även om det bara är kortvarigt 😉 Barnen kom hem lagom till middagen och det var fullt ös tills det var läggdags.

En bild som Linnea tog i tisdags ❤️

Här om dagen skrev jag lite med en kompis och vi pratade bland annat om att våga göra saker som tex när jag, den eviga badkrukan tog mig i kragen och faktisk badade.

Jag har det senaste året lovat mig själv att våga göra sånt som jag kanske annars skulle backa ifrån. Man lever bara en gång och jag vill inte ångra saker jag inte vågat göra. Både stora och små saker. Lite som att ha en bucket list fast utan att enbart skriva ner mål utan mer att ha fasta mål men även ta tag i utmaningar som kommer i det vardagliga livet. Som att ta ett snabbt beslut att kasta sig i det kalla vattnet 😉

Och nej, att åka fritt fall kommer aldrig att ske 😅

Jag har några fasta mål satta redan…

* Att ta med alla barnen på en solsemester

* Åka runt i USA

* Hoppa fallskärm ( på tal om fritt fall 😇 )

* flyga helikopter

* Besöka Australien

* Inte vara rädd för att flörta när ett tillfälle ges

* Hitta en träningsform som jag fastnar för

Nu måste jag iväg 😉 För öka på listan senare

Kram ❤️

17
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00