Vilken skön helg

Helgen började jobbigt och jag hade humöret nere i skosulorna. Men då kom Mikaela och Robin som räddande änglar och insisterade på att ha de 4 minsta barnen och göra roligheter med de. Jag tackade först nej, har svårt att ta emot hjälp och de har redan varit så underbara och hjälpsamma. Men Mikaela var envis som hon själv sen sa också ” Jag är envisare än dig så du vet” 😉 Vi har inte alltid varit så här nära vilket jag idag ångrar som sjutton. Men vi har öppnat dörrarna, pratat en hel massa och kommit snabbt varandra nära och jag är så glad över att vi har gjort det ❤️ Barnen har fått 2 vuxna till de kan lita på och som finns där för de. Det är kärlek ❤️

Jag fick dels en chans att bearbeta mitt nedstämda humör och uppgivenheten jag kände och sedan fick jag värdefull tid med de större barnen vilket var välbehövligt ❤️

Som jag skrev så var vi på bio och filmen var ingen besvikelse 🙂 Jag har alltid varit barnsligt förtjust i Jurassic-filmerna och tror inte att de någonsin kan göra mig besviken 😂 Kvällen avslutades med kvällsdopp och sedan en film på tv + lite insta-live samtidigt.

Köpte en stor vattenmelon som vi gottade i oss i kvällsvärmen

Jag älskar att sitta ute på kvällen och det är tyst och harmoniskt.

Filmmys med Oliver som strax efter bilden somnade bredvid mig 😉

Idag väckte Alice mig tidigt. Hon och hennes kompis ville ha skjuts till stranden. Jag klev ur sängen, drog på mig pyjamasbrallor och hoppade i mina tofflor och körde iväg tjejerna. Insåg att det blir en varm dag så järnet hem och få i sig lite frukost och meddela de andra kidsen att snart ska vi till stranden!

Parkeringen närmast badet är ganska stort men blir fullt snabbt när vädret är fint så det gäller att vara där i tid.

Ungarna skuttade direkt ner till vattnet medans jag la mig ner för att sola vilket jag aldrig kan göra när de mindre barnen är med 😉

Jag blir ganska fort rastlös och har aldrig klarat av att ligga och sola längre stunder. Det blev varmt fort och efter en halvtimma tog jag mig ner till bryggan. Satt mig där med fötterna i vattnet och Jennifer tjatade om att jag skulle hoppa i. Men nää…. fegisen i mig tyckte att det var ju lite kallt i vattnet. Efter fem minuter vann nya jag och hoppade i och simmade iväg 🤘 Det var kallt först men riktigt skönt efter en kort stund och jag var nog i vattnet närmare en halvtimme och simmade mer än jag gjort sen jag var på Cypern 😅

Upp och sola lite till tills barnen kom upp och undrade om vi skulle åka och plocka jordgubbar som vi hade pratat tidigare om. Så hem med alla förutom Alice som blev kvar med sina kompisar och iväg till jordgubbslandet.

Det var hur mycket folk som helst där och började bli urplockat men vi lyckades få ihop så mycket som vi ville till skolavslutningsfirandet 🙂 Det var varmt som i bastu och vi var helt slut när vi stog i kön för att betala för våra gubbar.

Kom hem samtidigt som småbarnen och det blev sedan grillning hos nya vänner i närheten 🙂

I morgon ska Alices och Olivers klass till Gröna Lund efter skolan och behövde handla lite mellis att ha med sig. Vi åkte snabbt till Maxi och när vi var på väg hem såg vi en skönhet som både jag och Alice fastnade för och ville fota

Den där båten hade jag gärna tagit en åktur i 👍

Nu tar vi tag i de sista skoldagarna – tisdag är avslutning, först på morgonen och senare även på kvällen 😉

Kram ❤️

LOADING..