Småbarnen och bra rea-tips

Innehåller reklamlänkar

Det har varit fullt upp idag. Skolavslutning imorgon och jag skulle hinna dessutom fixa den obligatoriska jordgubbstårtan mm 😉 Kom ikväll fram till att jag behöver nog fixa något mera så jag ska snabbt baka en rulltårta med färska jordgubbar 😅

Jag ska vara på de mindre barnens skola kl. 9 och i Jennifer och Bennys skola kl. 19 så vi har gott om tid att fika mm under dagen 🙂 Snart kommer Alice och Oliver hem från Gröna Lund där de har varit med sin klass.

Jag fick en del fina bilder av Mikaela på Nellie, Älva, Lilja och David. De hade bla varit och badat och på en stor lekpark i helgen 😉

Underbart 😍

I väntan på att twinsen ska komma hem har jag ikväll surfat runt lite och såg att Jotex.se har en stor rea just nu 😉 Så här kommer lite tips till er på sånt som jag tyckte var riktigt prisvärt.

En mörkläggande hissgardin som finns i 4 olika färger, med 70% rabatt 😉

Öljettlängder i 2-pack med 80% rabatt och de finns även i andra färger 😉

Colour kappmetervara för bara 24kr/m ( 55% rabatt )! Finns i hela nio olika färger.

Coliana kanallängd 2-pack med 70% rabatt och finns i 3 färger.

Jag gillar ju att göra bra fynd och det finns en del fina gardiner till jul för nästan inga pengar alls 😉 Här tex en White Christmas rollup-gardin för hela 7kr (95% rabatt) !

Den här duken tycker jag är jättefin. Tyvärr är mitt köksbord för stort 🙁 50% rabatt på den.

En parasoll kan vara behövlig nu i den varma solen. Halva priset på denna 😉

Finns också massa dekoration till nedsatta priser som tex denna vas 🙂

Hepp! Nu är twinsen hemma och i sina sängar 🙂 Bäst att även jag kommer i säng och försöker få lite sömn. Förra natten var hemsk. Varmt, kvavt och myggor som gjorde att alla sov dåligt. Det lovades regn till idag och som jag såg framemot det! Och så lurad jag blev *morr* Det spöregnade bla inne i Uppsala men vi som bor en bit utanför fick återigen bara ett par droppar som inte ens blötte ner marken. Suck.

Kram ♥

 1. Jennie skriver:

  Tack för tipsen.

 2. Jennie skriver:

  Tack för bra tips på kläder och textilier..
  Nu har jag en fråga till dig. Du är ju i uppsala och shoppar. Skall dit i sommar så nu undrar jag om du hr några tips på bra shoppingställen och vad skall man inte missa när man är där? Tack på förhand/ jennie

  1. Du får ett par tips från mej med, har bott i Uppsala i ett år nu! Vackra stadsparken att promenera i, de säljer ofta jordgubbar där och så finns ett cafe. Annars pittoreska konditori Fågelsången mittemot parken! Shopping finns i Gränby centrum en bit bort, stort köpcentrum, massor med affärer.

   1. Jennie skriver:

    Tack för tipset.

  1. Anette skriver:

   Om du gillar heminredning så är Fullerö ett bra tips, det finns allt möjligt där, trädgård, porslin, krukor, textil m.m. Fullerö hittar du ett par mil norr om Uppsala (E4 mot Sundsvall). Det finns även ett kafé. När du sedan åker tillbaka till Uppsala kan du åka innervägen över G:a Uppsala så får du lite kultur också. 😉Annars är Uppsala en dålig shoppingstad, alla mindre udda affärer slår igen och det är nästan bara butikskedjor kvar.

  1. Karin skriver:

   Jag skulle åka till Thuns som ligger ett par mil utanför.

   1. Anette skriver:

    Thuns är ett jättebra tips, ligger ca 3,6 mil från Uppsala. Kläder (även en del märkes) lite leksaker, heminredning, gardiner, skor. Även ett café.

  1. Anette skriver:

   Får du tid över besök gärna domkyrkan, den är mäktig, och Gustavianum. Vi hittade även en häftig Pelle Svanslös lekpark i Engelska parken. Kvarteren runt domkyrkan är mysigt att ströva runt i, även Uppsala slott är fint.

 3. Alma skriver:

  Så härligt för barnen att de har en storasyster som Mikaela(och Robin). Hon har verkligen ett hjärta av guld!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..