Ny bil, nya kläder m.m

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har världens bästa ”pappa”! Han har länge letat efter en ny bil till sig och nu äntligen hittat en. Jag fick då chansen att köpa hans gamla bil till ett förmånligt pris vilket var ren lycka för mig. Att ha en större bil hjälper mig rätt mycket i vardagen och dessutom vet jag ingen som är så otroligt noga och pedantisk med sina bilar som min ”pappa” är så där är jag 200% säker på att få en välskött bil 🙂

Igår hämtade jag hem min nya skönhet. Det var väldigt ovant att köra en så pass stor och tung bil men jag vänjer mig 😉 På lördag får vi den första längre turen med bilen när vi åker på Emmelies dotters dop i Hallstahammar.

Igår var vädret inte så jätteroligt och vi gjorde inga stordåd utan slappade väl mest hela dagen. Det var vissa saker som tog en hel massa energi från mig igår men bara att bita ihop och göra det man tror är bäst för de inblandade. Inte alltid världens enklaste jobb att vara en förälder….

Jag fick hem ett paket från ellos.se igår. Nu ångrar jag att jag var så återhållsam när jag beställde på rean. Borde nog ta mig en titt där igen. Såg nu att man får ytterligare 25% rabatt på klänningar och skor  från ellos kollektioner i rean 😉

I alla fall så köpte jag bland annat en fin spetsklänning till mig som jag fastnade direkt för.

Jag älskar ärmarna på den.

Verkligen en tiopoängare till de festliga tillfällen! Klänningen finns HÄR 😉

Det här linnet tyckte jag riktigt mycket om och ska nog beställa den i en annan färg också.

Det här blåa linnet i krossat sammet var en stor chansning som visade sig vara en riktigt bra chansning. Tyvärr verkar den inte finnas kvar för jag hittar den ingenstans….

Nya t-shirts till killarna till bra pris. Röda finns HÄR och blåa HÄR.

Svarta finns HÄR och blåa HÄR 😉

Köpte några fler plagg till ungarna men de tog sina kläder direkt jag öppnat paketet 😉

Ikväll ska jag med två döttrar på en event som min vän Mona har. Länge sedan jag tackade jag till en event men det här var för bra att inte tacka ja till och extrakul att gå med döttrarna 🙂

LOADING..