Ointresse och bästa reatipset

I annonssamarbete med KidsBrandStore.se

Efter en rätt kaotisk dag sitter jag äntligen ner i lugn och ro med en kopp kaffe. Idag har ett rumsbyte varit på tapeten och det blir mera av den varan de närmaste dagarna. Nu fick Benny lämna tillbaka rummet till Linnea. Och Alice tömde sitt rum för Benny som har fått ta över det. Tanken är sen att Alice ska få mitt rum, jag och småttingarna flyttar en våning upp och tar killarnas rum som i sin tur tar småttingarnas rum ( vardagsrummet ). De små har haft svårt att sova i det stora vardagsrummet och kommer till mig på nätterna. Nu är det dessutom en hel del spring genom det rummet när de stora vill ut och hoppa på studsmattan vilket är störande i sig. Killarnas rum är stort så jag och de små får lätt plats där och den lösningen fungerar bra så länge jag inte har någon partner 😉 Och om och när jag gör det så får jag tampas med det problemet då 😉

Men i alla fall… killarnas rum har mörkgröna väggar och även om grönt är min favoritfärg så vill jag ha ljusa väggar. Nu är det alldeles för mörkt i det rummet. Så väggarna ska målas och det innan vi flyttar in där för väntar jag så blir det aldrig gjort. Tanken är att flytta ner killarna och trängas i mitt nuvarande rum tills jag har hunnit måla vilket tar nog några dagar. Imorgon ska jag tömma det rummet på allt förutom en våningssäng och ett byrå för att kunna börja slipa och spackla. Kan säga att jag har aldrig själv gjort sådant jobb så det blir nog spännande 😅

Vad har nu roat er med idag? Flera har säkert glott på matchen antar jag 😉

Där har ni mig 😇

Jag kollade med ungarna om de ville se på matchen men det blev vilda protester ang att eventuellt byta kanal så noll intresse där 😁

Nu ska ni fått ett tips på en bra rea som KidsBrandStore.se har just nu och fram till söndag! Vill man fynda riktigt fina märkeskläder till en tonåring så är det ett bra läge nu. Hos KidsBrandStore hittar du märken som tex. Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levis, Champion, Gant och många fler!

Jag försöker vara snabb och beställa lite när de har en bra rea innan storlekar hinner ta slut. Oftast är det killarna som får kläder därifrån men nu hittade även tjejerna en del de önskar sig.

De här byxorna gillas av både Alice och Selina.

Calvin Klein och Way Ink.

En passande hoodie från Way Ink och ett linne från Marqy.

Selina har börjat använda klänningar och då helst i stil som den röda från Converse. Jag gillar även den svarta från By Jeppson 😉

En keps från Champion, bikini från Calvin Klein, trosor från Björn Borg och flip-flops från D-Xel är några saker på önskelistan.

Oliver framförallt behöver fler shorts så han får ett par från Petrol Industries och ett par sportiga från Champion.

T-shirts behövs alltid och de flesta killarna har är just härifrån 😉

Nu blir det bla denna från Garcia och en från Way Ink.

Byxor är det en stor åtgång på och hittade bla dessa från Converse och Adidas.

Äntligen får Thor sin Adidas-jacka och även en snygg tröja från Perrelli Street Wear.

Även om vintersäsongen känns väldigt långt borta just nu så är det ett ypperligt tillfälle att handla vinterjackor nu när det är en bra rea 😉

Som tex den blåa från Vingino och den gröna från Jack Wolfskin.

Det finns hundratals plagg med 25 – 60 % rabatt och nu får ni ytterligare 15% rabatt på allt om ni använder koden mirka15 när ni kommer till kassan 😉 Koden gäller t.o.m söndag.

 1. Åsire skriver:

  Varför ens tänka partner just nu i din situation? Ensam men tolv barn hemmaboende och typ ingen avlastning. Det kommer inte att funka just nu. Jag hoppas det gör det så småningom.

  1. Jag lovar…har inte en minsta tanke på en partner för tillfället 😅 Men vem vet … nångång i framtiden kanske. Vill ju inte bli en gammal ensam nucka heller 😱🙈🤣

 2. Karin skriver:

  Åh vad fina kläder du hittade.😊

  1. heikki skriver:

   Hej Sassa! Jag tog för givet att du var ett barn, kanske kompis med något av Mirkkas barn…Men du är ju vuxen! Har tonårsbarn själv. Du skriver på din blogg att man inte ska ha komplex och i nästa sekund så lägger du ut bilder på kändisar som enligt DITT tycke misslyckats med sina skönhetsoperationer. Men då är du ju lika illa, du. Att det må ha varit, olyckligt handlat av dem, men de gjorde ju det för att bli finare Om de misslyckades, så varför skriva som ploj om dem? Särskilt om du själv precis skrivit ett inlägg om vad man INTE skall bry sig om hur människor ser ut.

   Min kompis försökte få igenom detta påpekande på din egen blogg men du valde tydligen bort kommentaren. Jag blev mest häpen då jag tog för givet att du var någon kompis till Mirkas barn.

 3. Tommy skriver:

  Det går säkert bra med målandet och spacklandet. Förstår din inställning till fotbollen fullt och fast, Jag blir bara irriterad på att det tar över tablåerna helt och allt annat utgår 🙁 Trots att det redan är magert utbud på sommaren.

  1. Ja jag fattar inte heller varför de inte kan sända fotbollen på exempelvis kanal 5 eller 3. Ja menar de flesta har ju dessa kanaler idag. Jag har inte de tyvärr o får allt stå ut. De tänker kanske att alla ska få tillgång till VM för de som inte har just de kanalerna jag nämnde men då kunde de väl åtminstone ha kanal 1 eller 4 fri. Nej då, den ska va överallt denna jäkla bollen😂😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..