Kommit igång med rummet

Jag är helt slut. Ska sova alldeles snart. Idag har det burits möbler och en hel del skräp har kastats på återvinningen. Killarnas rum är tömd och deras nya rum är så klar det kan bli just nu 👍 Thor ska ha 90-sängen som står i mitt rum men den kan han få först när jag har blivit klar med deras gamla rum. Just nu sover Alice i den i väntan på att få ta över mitt rum. Nellie och Älva tar våningssängen som står uppe i killarnas gamla rum och därav har Thor ingen säng just nu så han sover i Davids juniorsäng 😉 Lite rörigt tills allt är klart men vi är i alla fall på gång.

Killarnas gamla rum är tömd så när på våningssängen och lite småskit som jag måste kolla igenom innan jag kastar det. Imorgon ska vi börja jobba med de mörkgröna väggarna. Slipa, spackla och grunda innan nya färgen ska på 😉 Det blir spännande att se hur jag fixar detta 🙈 Kan inte bli värre än det är nu i alla fall 😉

Något mör i kroppen ska jag nu inta sängen. Ska på ett möte imorgon bitti så det blir ingen sovmorgon här inte…

Kram ❤️

 1. Mirka du är bara BÄST Glad Midsommar till dig o din barnaskara Stor kram till er alla

 2. Fasen vad du är grym Mirka! Verkligen power till tusen. Du är beundransvärd! Hur länge får du bo kvar i huset? Det är alltid kul när renoveringen är klar och ofta även vägen dit😃 Roligt att du kan pyssla och dona så det blir som du vill ha det😃 Kram kram

 3. Hejja Hejja!!
  Sjukt grym e du! Jag förstår inte hur du hinner?!
  Själv tycker jag att jag är fast i köket på sommarlovet när alla barn är hemma! 😅

 4. Vilket utmanande jobb! Jag håller också på med storrensning och flytt av barn till andra rum. Funderar på att måla om ett rum då jag ändå har köpt färgen. Det är väl bäst att passa på när det är svalt. Lycka till Mirka! Är Linnea glad att vara hemma igen?

 5. Det där fixar du och behöver du hjälp så verkar Carola en hejare på att måla och fixa 🙂
  Ha en underbar dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..