ANNONS

Kommit igång med rummet

/

Jag är helt slut. Ska sova alldeles snart. Idag har det burits möbler och en hel del skräp har kastats på återvinningen. Killarnas rum är tömd och deras nya rum är så klar det kan bli just nu 👍 Thor ska ha 90-sängen som står i mitt rum men den kan han få först när jag har blivit klar med deras gamla rum. Just nu sover Alice i den i väntan på att få ta över mitt rum. Nellie och Älva tar våningssängen som står uppe i killarnas gamla rum och därav har Thor ingen säng just nu så han sover i Davids juniorsäng 😉 Lite rörigt tills allt är klart men vi är i alla fall på gång.

Killarnas gamla rum är tömd så när på våningssängen och lite småskit som jag måste kolla igenom innan jag kastar det. Imorgon ska vi börja jobba med de mörkgröna väggarna. Slipa, spackla och grunda innan nya färgen ska på 😉 Det blir spännande att se hur jag fixar detta 🙈 Kan inte bli värre än det är nu i alla fall 😉

Något mör i kroppen ska jag nu inta sängen. Ska på ett möte imorgon bitti så det blir ingen sovmorgon här inte…

Kram ❤️

9
107

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00