ANNONS

Nya utmaningar

/

Mitt i natten och jag har precis bäddat ner mig i sängen mellan Lilja och David som sover djupt.

Har ni haft det bra idag?

Vi har som sagt var varit hemma. Vädret var inte den bästa och ungarna ville inte heller åka någonstans utan bara ta det lugnt för oss själva. Det passade mig bara fint så jag kunde bli klar med väggarna.

Vi åt lax, färsk potatis och en kall sås med röd stenbitsrom och lök. Supergott och någonting som alla som inte är veganer/vegetarianer tycker om. Sedan fikades det med tårta och även om min blev lite misslyckad så var den god. Linneas veganska marängtårta var riktigt god och jag var riktigt misstänksam innan jag smakade den. Att göra maräng med spadet från kikärtor lät inte alltför smaskigt. Men det var det 👍😃

Älva med Linneas tårta

Allt gick åt och sen blev det matkoma för oss flesta 😅

Men jag tog mig själv i nacken och släpade upp mig till rummet för att måla en sista vända. Denna gång med den slutgiltiga färgen ( elegans från Rusta ). Nu är allt målat och klart och jag är faktiskt rätt stolt över mig själv 😉

Inget bra ljus att fota i 🙈

Tapetväggen hade jag tänkt att behålla tills vidare…. men hann snabbt ledsna på den så när jag var iväg och köpte mera färg ” råkade” jag även köpa lite tapet 🙈 Så med det så är inte rummet klart ännu utan ikväll har jag slipat och spacklat på den väggen och imorgon ska jag då fortsätta. Frågan är bara…. Ska jag måla på ett lager med färg först innan jag sätter upp nya tapeten eller inte??

Jag har aldrig tapetserat förr så det här är en ny utmaning för mig. Spännande värre 😅

Ungarna har varit otroligt duktiga och låtit mig jobba ifred. Ibland kommer några in och ser efter hur det går, babblar lite och sen går de iväg igen. Älva kom idag fram till mig när jag målade sista vändan och sa: Wow mamma!! Vad duktigt du ör, jag är jättestolt över dig!

De orden värmde nåt enormt ❤️

Kram ❤️

9
130

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00