En samlare?

Jag håller på att flyttar upp mina kläder. Jag märker att jag är nog en samlare när det visar sig att jag, trots att ha kastat en hel del har fortfarande jeans för en hel kompani som jag inte vill skiljas från 🙈 Bra att ha….

Nu börjar jag känna oro över att få plats med de övriga plaggen 😅

By the way….jag har tagit fasta på era råd och möblerat om i rummet 😉 Och hämtade ut gardiner idag. Ni får se färdiga resultatet sen…när jag nu nångång blir klar 😅

Kram ❤️

  1. Cissi skriver:

    Oj oj.. Passa den byrån. Den bör väggfästas. De tippar väldigt lätt om man drar ut lådorna. Trodde aldrig det skulle hända mig så jag struntade i väggfästet. Vi har dessutom bra koll på barnen och god översikt där byrån stod i hallen. Dock välte den då barnen drog ut de övre lådorna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..