För håret

I ett annonssamarbete med MayBeauty.se

Jag har typiskt nordiskt hår. Tunt och torrt och det är viktigt att jag har bra shampoo och balsam för håret. Förut har jag inte brytt mig så mycket om att ta hand om mitt hår men med åldern har jag börjat förstå vikten av att använda bra produkter och även hur viktigt det är att klippa topparna oftare än en gång om året.

MayBeauty, som jag haft samarbete med under några år nu har utökat sin sortiment med Moroccan Miracle Shampoo och Balsam vilket gjorde mig glad. Jag tycker jättemycket om deras andra produkter så förhoppningarna var stora inför att få testa dessa nya produkter.

Moroccan Miracle Shampoo återfuktar håret och ger samtidigt det näring och en fin lyster och glans. Det innehåller Arganolja som motverkar frizz och får håret att kännas lent och friskt.

Moroccan Miracle Balsam är mjukgörande för håret samtidigt som den skyddar det från kyla, vind, UV-strålar och radikaler. Arganoljan i balsam gör håret lättskött och enklare att styla.

Moroccan Miracle Shampoo och Balsam

Alice var snabbare än mig på att testa dessa produkter och hon blev frälst. Mamma, du kommer att älska de, känn var lent mitt hår blev!!

Jag tvättade mitt hår samma kväll 😁

Började med att skölja håret med varmt vatten innan jag noga masserade in Shampoo i håret. Det löddrade bra vilket jag gillar 🙂

Sköljde sedan av det noggrant innan jag tog en lagomklick balsam. Mängden beror helt på hur mycket hår man har, jag pumpade fram tre klick vilket var lagom för mig 😉 Jag masserade in balsam noga på längderna och hårtopparna och undvek hårbotten och rötterna. Balsamet fick sitta i ca. 3 minuter innan jag noga sköljde ut det och kunde redan då känna hur lent håret blev 🙂 Sedan fick mitt hår lufttorka som det alltid får göra.

Förebild

Efterbild

Jag håller med Alice i hennes bedömning. Även mitt hår blev lent och glansigare och luktar gott. Efter att nu ha hunnit använda produkterna flera gånger är jag helt såld på de:-)

Och som vanligt så har jag så klart ett bra erbjudande till er!

Med koden mirkasb får ni 30% rabatt på de här härliga produkterna 🙂

Och ni hittar direkt till erbjudandet HÄR

Jag tycker att produkterna har varit extra bra för håret nu när det har varit så varmt ute. Solen har annars en väldigt torkande effekt på mitt hår.

Det är fri frakt över hela världen och inga tull-avgifter! Priset i kassan är det enda du betalar 🙂

MayBeauty har även en pengar tillbaka-garanti och är man missnöjd så kontaktar man enkelt deras kundtjänst. Men jag är tveksam till att ni behöver göra det 😉

 1. Sanna skriver:

  Snälla Mirka! Gör dig själv och dina bloggläsare en tjänst och det är att inte göra reklam för produkter du själv normalt inte använder eller kan stå för. Man märker att det inte ens är dina egna ord utan en text du fått skickat till dig med sammarbetet. Att se dig sitta i det lilla badkaret och tvätta håret samtidig som det står fullt med billiga schampon och duschkräm på badkarskanten får hela inlägget att se löjligt och falskt ut. Om man skall göra reklam för något är det viktigt att det ser trovärdigt och vackert ut. Bilderna är superviktiga i det sammanhanget Mirka. Ett litet tips bara😉

  1. Fast sedan jag fick produkterna har jag och mina stora tjejer använt bara de och kommer att fortsätta med de. De är nya på marknaden och därav har vi inte testat de tidigare 😉 Och eftersom de kostar lite extra så är det bara vi stora som använder de, mindre barnen för tvätta håret med produkter från Ica 😉
   Texten kontrolleras noga av företaget och jag har gjort den så personlig jag bara kunnat efter de premisser som kom med jobbet.
   Men jättebra med feedback som jag lägger på minnet ❤️

  1. Alma skriver:

   De andra schampona kan ju vara duschtvål till kroppen eller hårschampo till småbarnen (alternativt killarna som kanske inte har så slitet om de är relativt kort).

 2. M skriver:

  De är nog bra de produkterna men för den som ska betala allt själv är de alldeles för DYRA.

 3. Linnea skriver:

  Hej Jag använder marockan oil shampoo och balsam… Kostar men super 😊 kommer aldrig mer använda billiga produkter..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..