Då har man blivit ett år äldre igen

Min mamma var så snäll och påpekade att jag nu är närmare 50 än 40 …. tack för den liksom 😅 Tur att kidsen håller mig ung i sinnet ❤️

Vi hade en jättehärlig dag igår och jag åt alldeles för mycket smörgåstårta, jäklar så gott det var.

Min mamma, lillasyster med familj och lillebror med barn kom och gjorde dagen till den bästa. Jag fick jättefina presenter av de ❤️

En snygg tavla, blommor och min första Mumin-mugg med godis i 😉

Och så fick jag denna underbara skapelse

Alltså hur fin är inte den?? Det finaste jag fått 😍

Och mamma har gjort den själv 😉

Min lillebror Tony är en stor favorit hos barnen. Barnen får alltid all hans uppmärksamhet och han leker mer än gärna med de. Igår slog det mig att Oliver är väldigt lik Tony till sätt och personlighet. Lika mån om att alla ska ha det bra och väldigt omtänksam mot barn.

Mina kära syskon ❤️ En bror saknas på bilden men är inte mindre kär för det 😉

Förresten – tack för alla era tips och input ang resemål osv!! Jag har nu bokat en resa för mig och alla barnen 🙈😅 Känns både läskigt och spännande.

Det bär av till Turkiet om ca 2 månader 😉

Jag önskar att jag hade haft mera pengar att röra mig med för då hade jag lätt åkt till Cypern igen men jag är ändå nöjd och glad över att åka till Turkiet och för att kunna komma iväg med allihopa 🙂 Nästa gång ska jag spara ännu hårdare så jag har större valmöjlighet.

Nu blev även min mamma lite ressugen och funderar på att försöka åka med oss med min systerdotter 😉 Jag hoppas att de gör det ❤️

Lilja och David somnade i soffan igår runt kl. 18 😱 Det betyder att de två var pigga till sent och vi kom isäng runt 23. Jag var så trött så jag sov hela natten fram till 9 i morse. Fullt påklädd och allt 😂 Men idag är jag utvilad.

Kram ❤️

 1. Grattis Mirka!
  För din födelsedag men mest till resan😊
  Bra jobbat både med sparandet, beslutet och bokandet.
  Heja dig 🤗👏🎉😊
  Bea

 2. Kom ihåg bara be om ledighet i god tid för barnen så att alla får ledigt.
  Inte alla skolor beviljar ledighet för resor
  Å att göra som det skriva på andra bloggar, att sjukskriva barnen, det kallas för skolk.
  Men detta vet du nog.
  Ett råd i all välmening bara.
  Ha det !

 3. Modigt att boka om du inte ansökt om ledigheter från skolan. Du har väl några gymnasiebarn dessutom? Obeviljad ledighet blir synonymt med skolk där och kan resultera i indraget studiebidrag…

  För de små lär det inte vara någon fara.
  Personligen är jag av den fasta övertygelsen att resor berikar och jag förstår att ni måste åka off-season, med tanke på prislappen.

  Märkligt att blogg-kollegan (och fd vännen?) Ilmrud också fiskade efter resmål precis just när du gjorde det. Kanske är en sponsring begraven? Tiden lär utvisa =)

  1. Jag ska ansöka ledighet så fort jag bara kan 👍
   I mitt fall handlar inte resan om en sponsring, det skulle jag i så fall ha skrivit! Jag har betalat vår resa , varenda krona som är ett resultat av hårt sparande det senaste året 😅
   Dock hade det ju underlättat plånboken att få ett sådant samarbete men jag är kass på att få till så bra samarbeten 🙈🤣

   1. Tyvärr inte, dock kan skolor vara schyssta. Svägerskan arbetar på CSN och det är tuffa tag numera. Det kan räcka med fem timmars skolk för att bli av med studiebidraget en månad… Senast i dagens sydsvenska stod det att läsa att aldrig förr har så många gymnasister fått studiebidraget indraget.

    1. Det värsta är att ryker studiebidraget så blir man även av med bostadsbidraget om man har sådant. Något kanske alla inte känner till.

     Trevlig resa Mirka och barnen!

  2. Själv tycker jag att det är för jäkligt att man inte kan få ledigt från skolan för att åka på semester! Man måste väl kunna få livserfarenhet och skolarbetet kan man ju få med sig hem så man kan jobba ikapp innan och efter semester.
   Man måste ta vara på livet medan man lever!

   1. Ja och man måste klara sina studier medan man går i skolan, skulle vilja se den undervisning som skulle fungera med elever som åker på semester när helst familjen känner för det. (Och nu syftar jag INTE på Mirkas resa)

 4. Grattis i efterskott och vilken fin tavla du fick. och vilket sött lamm du fick, jag vill oxå ha en sån 🙂
  Sen måste jag fråga dig hur gammal din bror är? Härligt med lite ögongodis för en gångs skull, hahahaha Han ser ju riktigt snygg ut

  Kram

  1. Fasen då det var ju synd men han är lika snygg ändå. och jag får önska hans fru/flickvän lycka till med denna snygga man 😉

 5. Såg på din live, du berätta att du inte hade registrerat ditt Ica kort. Sålänge du inte har betalat hela din resa så kan de gå in och få din rabatt, det gäller även om de skulle sänka priset på din resa på hemsidan. Jag ringde bara och sa till så fick vi våran resa billigare. Men det gällde som sagt så länge inte hela resan var betald. Tänkte bars tipsa, roligare och lägge de pengarna nere på plats istället. Ha en trevlig resa när det är dags! ☀️

 6. SÅ roligt att ni ska resa allihopa tillsammans! 💕🌊☀️
  Och det skulle ju vara toppen om din mamma och systerdotter följer med!
  Hoppas, hoppas!
  Ni är verkligen värda denna resa så otroligt mycket! 🌸✨
  KRAM på er!

 7. Hurra Hurra Hurra!!!!
  Grattis på födelsedagen!
  Ni verkar ha haft det toppen!
  Vad roligt med inbokad resa ☀️

 8. Vad underbart med resan! Det ska nog gå bra att få ledigt från skolorna. Mirka skulle ju kolla upp när de nationella proven låg, förmodar att de reser övrig tid. Vilket underbart äventyr att se fram emot hela familjen!

 9. Grattis i efterskott! Det var ju fina presenter som du fått också. Roligt också med resan, det ser ju hur fint ut som helst på bilden i alla fall. Roligt ”gosedjur” från din mor, var för typ av djur är det? KO?

  1. Hahah du har fått en sån skev bild av Turkiet dem må kriga på visa ställen men INTE alla! Var i Turkiet i höstast och det var hur myaigt som helst oxh inget krig

 10. Ser ut som ni ska till green garden! Där var vi för 2 år sen och var jättenöjda! Flera poolområden och stranden nära! Superbra var det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..