lek hela dagen lång

Innehåller reklamlänkar

Igår hade jag lovat de mindre barnen att åka till olika lekparker i Uppsala. Helst hade jag velat åka och bada i värmen men hade möte i stan mitt på dagen vilket störde till det hela. Men det gick ingen nöd på kidsen som var glada över att få leka runt på nya platser 🙂 Bara mamma som höll på att svettas bort i värmen.

Vi började med en lekplats i Fålhagen någon av er tipsade om förut. Inte så stort där men ungarna hade hur kul som helst.

Efter massa lek avverkade vi mötet och tog sedan en promenad till Stadsparken och lekplatsen som finns där. Där har vi varit förr och det är alltid uppskattat av barnen. Ofta är det jättemycket folk där men det var rätt lugnt igår.

Efter lek och stoj tog vi en glasspaus och sen lektes det lite till. Jag försökte hålla mig i skuggan och bara….överleva 😀

Hemma igen gjorde vi sallad med köttbullar/halloumi till middag. Nu är det så varmt inomhus så det går knappt att göra någonting alls där. Tur att det är skugga hela eftermiddagen och kvällen på altanen där det även fläktar lite då och då.

Jag hade tänkt mig en promenad men orken tog slut, för kvavt i luften för det.

Idag har de 4 yngsta barnen lämnats över till deras pappa för umgänge i 2 dagar. De större barnen är hemma men det är så tyst i huset. Jag har en hel del saker som vore bra att passa på att göra nu men jag väljer att bara vara. Pilla i naveln på sin höjd. Middag bestod av sushi för mig och Selina och donken för killarna 😉

Ikväll kommer Jennifer hem och jag längtar! Har saknat henne nåt enormt. Imorgon drar jag och ungarna som är hemma till Grönan för en heldag där. Det blir lite lättare när de små inte är med och då kan jag passa på att åka massa läskiga karuseller tillsammans med ungarna 😉 Så det är nog bra att jag samlar på mig lite extra energi idag 😀

I lugnet har jag kollat runt på ellos.se som har nu halva reapris på deras Ellos kollektion inkl. Hem, i jakt efter en sängkappa som ska gömma lådor jag har under sängen 😉

Hittade dock först en morgonrock till mig själv. Jag har saknat att ha en i över ett år nu. Halva priset på den kändes ok 😉

Och så hade jag tur och hittade en grå sängkappa på rea.

Och även en fin fönsterlampa till sovrummet 😉 Finns även i svart och jag har ännu inte bestämt vilken färg det blir….

Ett hastigt titt på barnkläder på rean resulterade i ännu en tröja ( har redan en likadan hemma ) till en av killarna inför hösten 😉

Ett tips till er som tycker om Odd Molly….det är 40% rabatt på deras kläder och finns en massa att välja bland 😉 Jag gillade den här klänningen. Hur är de i storlekarna…?

Sen orkade jag inte bläddra runt längre….måste ju ta mig tid att slappa också 😅

Kram ❤️

  1. Frida skriver:

    Jag tycker det ser ut som ni var i cirkusparken. Fortsätter ni vägen uppåt en bit till kommer ni till en vändhållplats, där på höger sida bakom ett stort buskage ligger Gunsta, en stor lekpark!

  2. Lisa skriver:

    Att dom orkar leka så mycket i den här värmen!😅❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..