Bad m.m

Igår blev ordningen återställd och de fyra minsta kom hem. Slut på lugnet 😂 Och det med besked för jösses så Nellie, Älva och Lilja har bråkat och retats med varandra sedan dess. Som om de tog igen ”förlorad tid” eller nåt.

Vi åkte till badet igår eftermiddag vilket var skönt. Ungarna plaskade på och David var fascinerad över änderna som fanns på plats och var väldigt närgångna.

Älskade bråkstakar ❤️

Vi tog oss en fika på kvällen med godsaker som de små hade fått välja.

Det blev en sen kväll och vi alla somnade på två röda.

Ingen sovmorgon i morse då David vaknade tidigt och ville inte slappa i sängen. Vi fick lite regn på förmiddagen men det fortsatte att vara kvavt ute och lusten att göra något fanns inte riktigt. Till slut ryckte jag upp mig och vi åkte till min lillasyster för att fira henne då hon fyllde år ❤️

Delar av min familj var på plats och vi satt ute på gården där det var bättre luft jämnfört med deras lägenhet och alla kusinerna kunde leka på lekplatsen. En seg start på dagen blev bra till slut 🙂

Kom hem och fixade mat till barnen för att sen ta mig ut på en pw/joggingtur. Varmt som attan men idag fläktade det rätt bra i alla fall. Hoppas att det blir lite mera regn imorgon.

Imorgon kommer Victor, Oliver och Thor hem och även Alice tror jag. Hon har varit borta på vift länge nu och vi börjar verkligen sakna henne allihopa. Men hon har haft det härligt hos sin kompis ❤️

Nu ska jag gå upp till bastun mitt rum och sova, och hoppas på att få sova lite längre imorgon 😉

Kram ❤️

  1. Alla önskar väl regn, så det var ju bra. Och att dagen tog sig som blev bra till slut. Bilderna vittnar om att det varit en bra dag också!

    1. Ååååå du är min förebild 😍 begriper inte hur du bär dig åt ☺️Ögonbrynen är så snygga 👍färgar o plockar mina på salong varje vecka näst intill 😊Blev så glad idag då det fanns en tid att färga…sen så känner jag igen det där med bråkiga barn 😔 mitt x säger att dom aldrig är sådana när han har dom..märkligt 😳Hoppas oxå att du får ett eget program😜

      1. Annette barn kan vara olika från ställe till ställe. Jag jobbar på förskolan. Ett barn kan vara vild hemma men lugn på förskolan. Eller tvärtom. Lugn hemma och vild på förskolan.

        Ett barn kan också vara likadan överallt. T.ex. Vild var barnet än är eller lugn var barnet än är

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..