Vi fortsätter med åska och bad

Jag trodde inte att det skulle bli åska idag men det blev det. Kom dock inte så mycket regn. Jag hämtade hem Alice från Torstuna och våra gamla grannar bara för att åka hem så hon kunde hämta lite nya kläder och sen körde jag henne och Oliver till en klasskompis till de där de och några till kompisar skulle övernatta till imorgon 😅

Efter middagen packade vi vår badväska och drog till stranden. Såg verkligen framemot ett bad men tappade lusten när det låg upprivna näckrosblad och massa annat skit överallt i vattnet. Killarna sket i det och plaskade på. Småtjejerna badade en kort stund men de tyckte att det var äckligt med allt det i vattnet så deras bad var kortvarigt.

Nu blir det till att hitta andra badställen tills vår strand ser bättre ut igen 😉

Ikväll fick vi trevligt spontanbesök av min vän Helena och hennes man Måns. Det blev sent och småttingarna somnade på en ögonblick sen. Jag har suttit och tittat på en serie i lugn och ro i tystnaden men nu behöver jag sova då jag ska skjutsa Linnea imorgon bitti 😉

Kram ❤️

 1. Hammarskogsbadet blir bara äckligare och äckligare, dessutom är det obehagligt att fåglarna simmar runt och är på stranden och bajsar bland badande barn. Åk ner till Björk och bada, liten mysig badplats. Vi badade ofta där när vi bodde där du bor.

 2. Får jag fråga utan att bli påhoppad. Satt och funderade då jag inte kan få fler barn och har alltid haft barn sen tonåren, hur känner du över att (iofs så är det inte försent än) men hur känns det att inte få fler små. Jag själv kan tycka att det känns småjobbigt då jag älskar bäbisar men samtidigt känns det skönt att minsta kan klara sig ganska bra själv och tänkte då på dig som har så många barn. Hur känns det för dig?
  Snälla, hoppa inte på mig nu och säg att det är hennes hit och dit utan det här är en fråga gällande att inte skaffa fler små charmtroll och hur det känns. Kan vara roligt att höra fler tankar om det.
  Kram förövrigt till alla i den fortsatta värmen.

  1. Intressant fråga🙂 Nu var ju frågan till Mirka men vill svara utifrån mig🙂 Personligen är jag mycket nöjd med mina barn, alltså inte bara att dom är bra och fina barn utan jag är nöjd kroppsligen, mentalt och själsligt. Jag vill INTE ha fler barn, har 3. Jag antar att det är samma känsla som man känner om man INTE vill ha något annat vad det än må vara. Man känner att man är färdig liksom.
   Kanske andra har andra tankar men så är MINA tankar och känslor i frågan.🙂 Längtar man efter fler barn när man inte kan få fler så är det ju såklart en annan känsla för då är man ju inte färdig med på något plan. Allt gott❤️

 3. Hej.
  Jag har förklarat att det är molnet med kall luft som bråkar med molnet med varm luft om vem som får komma fram. Det hörs, precis som när barnen bråkar 😉 På något sätt har de därmed börjat accepterat att åska är ok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..