Stenbrott, polisen m.m

Vet ni vad?? Just nu är det nästan behagligt här hemma. En svalare kväll än på länge och det gick att andas uppe i sovrummet när jag nattade Lilja och David 😀 Jag älskar värmen, jag gör verkligen det speciellt nu när det är så varmt i vattnet att jag längtar efter att få bada ute. Det är ovanligt ska ni veta då jag är landets största badkruka i normala fall 😅 Men de senaste dagarna har varit sååå kvava och varma att svetten har runnit vad man än gjort. Igår kväll/natt kunde jag inte somna. Det var olidligt i sovrummet. Klockan 01.30 gick jag ner och la mig i ett kallt bad i karet och låg där en halvtimme sen kunde jag på nåt vis äntligen somna bland 3 svettiga barn i min säng.

Igår skulle vi åka till en ny strand för att bada. Tanken var att testa ett ställe relativt nära oss som jag fått tips om. Kom dit strax före kl. 16 och omg så fullt med folk det var där. Vi gjorde en snabb överläggning jag och Kevin och valde att åka till ett stenbrott utanför Västerås 😂 Långt borta men det är underbart att åka bil i hettan så det gjorde inget.

Stenbrottet var inte så småbarnsvänligt men vattnet där var helt underbart och alla plaskade på.

Härliga klippor som jag gärna hade hoppat ifrån om inte småttingarna hade varit med.

Efter nån timme åkte vi hemåt och tog då ett matstopp i Enköping som inte blev så bra 🙈

Igår såg Alice att regskylten fram saknades. Jag har inte sett det och har inte en aning om när den har försvunnit 🤔 Läste på nätet att sånt ska anmälas till polisen och att jag måste hämta en tillfällig skylt från polisen. Beställde nytt igår och idag tog vi oss en tur till polisen vilket barnen tycker är sååå spännande.

Tydligen har många blivit av med registeringsskyltar de senaste veckorn enligt polisen. Nu har jag i alla fall fixat den saken. Idag har vi annars inte gjort så mycket. Dålig nattsömn och värmen gjorde att jag orkade bara inte hitta på nåt. Det var skönt att bara vara en dag 🙂

Nya tag imorgon 😉

Kram ❤️

  1. Hoppas det inte var mitt badtips som var proppfullt🙈 Blev av med min regskylt förra veckan, trodde jag tappat den men så kanske det inte var då🤔 Det finns en stenbrotts sjö utanför Tierp också som ska vara bra, dom sprängde ur den när de drog om E4an.

  2. Ser ut som ett bra ställe att bada på😊jag är oxå hellre på ett ställe med mindre folk.
    Vi brukar åka till en strand där vi nästan alltid är ensamma,så skönt☺️
    Var vi där nån gång när ni var upp?kommer inte ihåg men mysig strand är det☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..