Akuten ikväll

Jag hade tänkt skriva en massa ikväll men inget blev direkt som tänkt. Vi hade en härlig eftermiddag i Sala idag där vi var för att leka på stadsparken och även handla på Dollarstore. Efter middagen var det lugn och ro, ett gäng barn lekte i köket och jag satt och njöt ute på altanen. Plötsligt hör jag att någonting ramlar och efter nån sekund skriker Linnea och Alice på mig.

Kommer till köket och Oliver ligger på golvet och börjar i samma stund att ställa sig upp. En stol ligger också på golvet. Jag frågar vad som hände och tänkte att Oliver har kanske stått på stolen som ramlat. Men nej, han hade kommit in i köket från vardagsrummet och plötsligt bara ramlat ner raklång och i fallet fått med sig stolen. Sedan låg han och krampade på golvet max 10 sekunder för att sedan ställa sig upp. De hade först trott att Oliver skojade men vi alla såg snabbt att han inte hade gjort det. Oliver hade ingen aning om vad som hade hänt och blev rädd när han såg hur oroade vi var. Han kom ihåg att han skulle till köket och kasta skräp. Han såg förvirrad ut och gick sedan till soffan när jag kollat att han mådde bra igen.

Efter ett samtal med 1177 åkte vi in för ett koll och där blev vi kvar hela kvällen innan vi fick åka hem strax efter kl. 23. Allt var bra med honom och de kan inte förklara vad som hänt men med tanke på bla Selinas epilepsi kommer Oliver att bli kallad till EEG .

Jag har nattar de övertrötta barnen och ska nu sova så får vi höras imorgon igen 😉

Kram ❤️

  1. Har vart m om att min mor fick det o krampade en stund pga att det o hon växte inte direkt. Finns många som krampar vid svimning

 1. När det händer sådana där saker ringer du till pappan och berättar vad som hänt?

  Och ni andra behöver inte kommentera mitt inlägg. Frågan är till Mirka.

  1. Eftersom Oliver mådde bra osv så nej, jag ringer inte till någon som visar föga intresse för barnens välmående.

   1. Så han visar inget intresse av barnen trots att några spenderar tid med honom.
    Fortfarande vill jag inte skriva om honom men när det nu ändå kom upp så undrar man ju lite grann trots allt om det är DIG han försöker straffa på nåt sätt. Ny kärlek relativt snabbt efter att ni särat på et och bostadsort. Man trodde ju att han liksom hoppades att ni två skulle fortsätta eftersom han inte gjorde nåt för att fixa boende på så lång tid.
    Jag hoppas du läser här P och att du inser att barn de har man för livet !
    Kram till dig Mirka som ror allt i land så bra som du gör.
    Hoppas alla ni får vara friska framöver.

 2. Jag råkade ut för samma när jag var ung. Kommer inte ihåg ålder men kanske i mellanstadiet. Bara helt plötsligt svimmade och krampade. Vet att båda gångerna var på morgonen när jag skulle till skolan. En gång i badrummet, jag stod och borsta tänderna och andra gången jag skulle ta på mig jackan i hallen. Fick hjärnskakning i alla fall ena gången när jag slog i huvudet.
  Var till läkare och dom tog EEG men hitta väl inget fel direkt mer än att man kunde tydligen få så i den åldern. Har sen aldrig haft några problem resten av mitt liv och är nu 45 år.
  Så det behöver nog inte vara något farligt. Hoppas han mår bra nu!

 3. Vår son som är 15 år har de 3 senaste åren haft väldigt lätt för att svimma om han reser sig snabbt upp från liggande. Fått förklarningen att det beror på att han växt mycket och att han har lågt blodtryck, det kommer växa bort.
  Men han har ju inte krampat…hoppas det går bra för Oliver.

 4. Jag önskar er all styrka! Samt,ur min synpunkt, så borde du nog ringa exet när sådant allvarligt händer. Men med ödmjukhet att du känner honom bäst.. Men med två krampande, inte ens ett, så borde man inte stå ensam. Att två krampar väcker ju dessutom en hel del tankar, som nog bara en ”andreförälder” kan förstå.

  Men nu när jag tyckt mig förstå att det inte fungerar så er emellan, så får jag önska dig ännu mer styrka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..