Säsongstart och inför hösten

Innehåller reklamlänkar

Så där ja….då var det dags igen för en ny säsong av….

Jag tycker att det är roligt att spela in programmet, tufft vissa dagar men roligt och helt klart ett minne för livet. Men att se och höra sig själv på tv vänjer jag mig aldrig vid. Det är också alltid lika spännande att se hur alla inspelade timmarna har klippts ihop till ca. 15 min 🙈

Vi har laddat med chips, godis och frukt till kvällen så det blir nog bra 😀

Lite läskigt men men ….

Nu är det inte långt kvar till skolstart och hösten knackar snart på. Sommaren har varit så varm rakt igenom att ungarna har knappt använt byxor eller långärmade tröjor. Sen kom några lite kyligare dagar och då upptäckte jag att Nellie framförallt har vuxit en del på längden och många plagg har blivit för små under sommaren. Så jag har suttit här och letat efter lite kläder till henne innan rean på ellos.se tar slut.

Det finns fortfarande en hel del att fynda 😉

Bli de här byxorna hittade jag för en billig peng.

Och den här tröjan som är väldigt mycket Nellies stil.

De här skorna tjatade Älva till sig. Tyvärr fanns de inte heller i Nellies storlek.

Hur lite man än vill så kommer jackor att komma till användning snart. En svart och en vinröd tunt fodrad bomberjacka har jag klickat hem.

Jag valde även två plagg till mig själv 😉

Den här rosablommiga blusen har jag tittat på flera gånger och nu valde jag att beställa den. Den svarta tunikan passar till de flesta tillfällen och såna plagg gillar jag 🙂

Nu ska jag fixa fram godsaker inför FA….

Kram❤️

PS. Jag kör insta-live senare ikväll…närmare kl.23 då jag ska natta småbarnen först 😉

 1. Louise skriver:

  Kul att ni är med igen! Tycker du verkar vara en sådan fin och kärleksfull mamma. Kanske en privat fråga men ställer den ändå, är det bra betalt att att vara med? Kram

 2. Tycker du Mirka och dina barn var bra och lite småroliga.
  De andra två familjerna tycker jag är mest stimmiga och föräldrarna försöker vara lustiga och lite sarkastiska hela tiden. Lite fånigt att hålla på så som vuxna människor. Men, men det är min åsikt, var och en får tycka vad den vill, såklart.
  Kommer bara att fortsätta titta enbart för att se dig och dina barn.
  För övrigt tycker jag du är helt fantastisk som roddar allt detta, med den äran.
  Hälsningar Skåne.

  1. Helena skriver:

   Jag håller med, de två andra kvinnorna är så föraktfulla och respektlösa mot sina män att man mår illa😢. Barnsligt och pinsamt att de tror att de är roliga. Så okärleksfullt och rent tråkigt.

   1. Tack.
    Vad skönt att ”höra” att fler än jag har den åsikten.
    Hälsningar Skåne.

   1. Våren 2017. Det är mer än 1 år sen. Går den i repris nu eller?

 3. Hanna skriver:

  Men Åh! Missade att det dragit igång igen. Får kolla på reprisen. Jag tycker också du är en riktig kämpe som får allt att gå runt.

 4. Almira skriver:

  Hej Mirka, såg programmet och jag måste bara säga att jag tycker att du är helt fantastisk , du verkar vara en sån underbar mamma till dina fina barn , vilket jäkla jobb du gör dagligen 👏👏 hade jag känt dig så hade jag så gärna hjälp dig med flyttkartongerna jag förstår helt enkelt inte hur du bär dig åt för o klara allt , ta hand om dig o dina fina barn kramar i massor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..