I annonssamarbete med BLOCKET

Perfekt inför hösten

Skolstarten närmar sig och även höstens och vinterns alla aktiviteter som många barn går på. Nu är det ett perfekt tillfälle att spara en slant på olika saker man ofta behöver köpa till hösten då väldigt många sätter ut saker till försäljning. Jag själv har genom åren använt mig av Blocket otaliga gånger och älskar att kunna köpa saker som tex cyklar, skridskor, vagnar osv för en billigare peng. Jag själv har tex köpt och även sålt flera barncyklar och liknande via Blocket och det går att göra riktiga kap där. Nyligen sålde jag en Frost juniorsäng och jag blir alltid lika förundrad över hur snabbt och smidigt det har funkat 🙂 Familjen som hämtade sängen frågade om jag hade mera barnmöbler eller annat att sälja så jag fick då även iväg ett lådsystem som jag inte ens hunnit sätta ut 😁

Själv ska jag nu börja leta efter nya skridskor till några av barnen och sälja iväg de som inte längre passar någon. Jag ser ingen större anledning till att köpa nytt när man gör så bra kap via Blocket 😉

Just tex hobbyprylar och olika idrottsprylar är kanonbra att samla ihop och sälja istället för att låta sakerna ligga i förrådet och samla damm. Man sparar pengar på inköp och/eller tjänar på försäljning och att icke glömma… att köpa och sälja begagnat sparar på miljön 😉

Jag såg Blockets nya reklamfilm med Tony Irving som är rolig och visar bra hur bra det är att bli av med gamla saker 😉

 1. Cissi skriver:

  Blocket är bra då man säljer dyrare grejer. bilar, motorcyklar, större möbler, specifika saker folk söker etc. Då kan man även tänkas betala en slant för annonsen. På blocket kan köparen söka väldigt specifikt och på så vis hitta vad hen söker. Något som ej funkar på facebooks köpochsälj tex.

  1. M skriver:

   Det finns en sökruta i alla grupper på FB, så det är inte svårt hitta vad man söker.
   Visst, blocket kan vara bra för lite dyrare grejer kanske.
   Men vi har aldrig blivit lurade i köp o sälj grupper på FB, men däremot på Blocket tyvärr

 2. M skriver:

  Både Mirka och ilmrud ( gud den allsmäktige ) reklamar för blocket nu.
  Blocket som kostar pengar och som helt spårat ur.
  Lägg ut i gratisgrupper istället
  Finns ju hur många som helst.

 3. M skriver:

  Varför blocket som ju kostar pengar ?
  Jag förstår om du är sponsrad men det finns så många gratiskanaler att annonsera på idag så varför annonsera där det kostar pengar.
  Lägg ut på nån Facebook köp o sälj istället

  1. heikki skriver:

   Ja, nu blir ju Mirka sponsrad av ”Blocket”. Ni som ifrågasätter ”Blocket”som val- mailar ni även Tony Irving och frågar ”Men varför inte Facebook istället för Blocket”? Ni tror inte att ”Blocket”tycker att det vore konstig sponsring om Mirka avslutat sitt inlägg med ”Psst…Själv annonserar jag på Facebook-gratis…”?

 4. Ylva skriver:

  Mycket bättre med Facebook’s marketplace! Gratis o fler som använder!

 5. Hej bästa Mirka!
  Jag kör en liten chanstagning och undrar om du och barnen vill leka imorgon fredag? Mina barn behöver träffa lite nya kompisar (och jag 😂). Jag har skrivit förut och det är vi som bor i Björklinge. Om du har tid, ork och lust kan du väl maila mig så kan du få mitt nummer! Om du inte orkar eller har lust så är det helt ok!
  Kram från en mamma gärna vill ha nya vänner 😍

  1. Hej hej
   Gärna en annan gång ❤️ Idag har jag redan planer 😉

   1. Kul! Bara att hojta till! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..