Lediga barn, födelsedag m.m

Liljas och Davids förskola har haft planeringsdagar igår och idag och med det så har jag haft två extremt aktiva och busiga barn hemma som inte gett sin mamma ens egentid på muggen 😅 Lite lustigt det där med att de 2 är lugnare när massa syskon är hemma och så fort bara de är hemma så är det fullt ös för hela slanten 😂

Idag är ingen vanlig dag utan mina första tvillingar fyller hela 16 år ❤️

Och de har vuxit upp till 2 kloka och fantastiskt fina unga individer som inte gett sin mamma alltför många gråa hårstrån 😉

Jag blev så chockad av att få tvillingbeskedet när de låg i magen i v. 9. Hade aldrig ens tänkt tanken på att förgyllas av 2 barn samtidigt. Jag var sjukt orolig över att klara av uppgiften och det var tufft bitvis när de var bebisar men som jag älskade varenda minut. Det är speciellt att få tvillingar och jag är glad över att ha fått 2 par 😉 Hade kunnat tänka mig ännu flera par 😇

❤️ Jag älskar er Jennifer och Benny ❤️

Igår handlade jag och småttingarna presenter som ska snart slås in. Fika gör vi dock först imorgon.

Idag har jag, Jennifer, Lilja och David haft en date med min lillasyster inne i Uppsala. Avslutade med en god lunch inne på pizza hut och jag är fortfarande alldeles sprickfärdig 😅

Vi hämtade Victor från skolan och passade på att handla mjölk mm. Jag kom även ihåg att gå in på net on net för att köpa en ny brödrost. Köpte en ny i våras på Ica Maxi som har krånglat typ från dag 5. När man ska trycka ner spaken så fastnar den inte nere. Eller jo….om man har tålamod att stå och trycka ner den typ 20 försök så kan man ha tur att den stannar nere till slut. Eller så får man snällt stå och hålla den nere tills mackorna blir klara. Vet inte hur många gånger ungarna har svurit åt brödrosten 😅 Jag har länge tänkt köpa en ny men absolut inte en ny från Maxi ( hade inte kvitto kvar på den gamla ). Men nu fick hon tummen ur…..

Hoppas att den fyller förväntningarna 😉

Lilja ville visa sina armar som David har stämplat på 😁

Snart kommer första skolbarnen hem och även Linnea ska hälsa på 😀 Disken och tvätten väntar på mig och även lite jobb. Har massa papper som ska skrivas ut och hanteras och äntligen kom jag ihåg att köpa nya färgpatroner till min skrivare. Kvällen är räddad 😂

Kram ❤️

LOADING..