5 år idag 🎂

Vi fortsätter med födelsedagarna och idag säger vi grattis till vår trollunge Lilja. Som hon har väntat på sin födelsedag och äntligen är den här 🙂

Jennifer ville göra tårtorna och de blev jättegoda 🙂 Lilja var supernöjd över sina presenter – kläder och ett set med play doh, precis vad hon hade önskat sig 😉

Barnen är trötta och vi myser i soffan och väntar på att Idol ska börja. Jag är trött och lite nedstämd, det kommer som en käftsmäll lite då och då. Dock inte lika ofta längre, det var värre i våras.

Nya tag imorgon.

Kram ❤️

 1. Grattis till Lilja som fyller hela 5 år!
  Tårtorna ser jätteläckra ut, vad duktig Jennifer är.
  Till dig Mirka, du är fantastisk, glöm aldrig det.

   1. Ok….? Du får hålla bättre koll på dina uppgifter då jag träffade Carola senast igår och även i förrgår 😂

  1. Grattis i efterskott. Mysiga tårtor. Jag funderade detsamma Linda. Eva S vet jag inte vem det är men Madde, har det blivit fnurra på tråden Mirka? Räcker om du svarar oss ja eller nej för det kommer flera att fråga och det kan inte vara allt för världsligt att säga att nej vi umgås inte eller jo men vi har inte haft tid. Hade jag haft en blogg så hade min första och största sak varit att svara på mina läsares frågor. Man kan alltid svara så det räcker och inte mer men det skulle ju vara mitt viktigaste då det är er läsare som gör min inkomst.

  2. Eva bor i Skövde så det blir svårt att ses, dessutom jobbar hon. Men bara för att vi inte ses på länge så betyder det inte att vi inte har kontakt 😉 Jag nämner faktiskt inte allt och alla här på bloggen 🙈 Madde och jag har inte längre kontakt.

    1. Tror inte du får svar på exakt vad som hänt,men en stark gissning är att de kommit ihop sig om nåt o det ”rejält” eftersom de helt sagt upp kontakten. Brukar krävas en hel del om man kommer ihop sig så illa så man inte längre kan lösa det o vill vara vänner längre. Vi läsare vet inte allt vad de som bloggar gör 24/7 o de behöver heller inte berätta och/eller redovisa det. Men från de lilla vi ”känner” de personer som varit med i ”familjen annorlunda” så har ja alltid tyckt att Mirka o Carola vart mer lika i sättet att vara som personer o även mer lika om vad som är ”viktigt” i livet,än vad Mirka o Madde var. I samma veva som Mirka o Peter gick ut med att de skulle skiljas var Madde inne o skrev/kommentera på Carolas blogg…en hel del som inte stämde,skrev som ”anonym” men verka som hon gjorde en ”miss” för klicka man på avsändaren där så kom man till Madde. Hon förneka det givetvis o om ja minns rätt ville hon ha det till att nån annan tatt sig in på hennes privata uppgifter o skickat till Carola. Carola gick ut o svara det enda som var synd var att inte Mirka också kommenterade… Vet många upplevde det som att Madde var avundsjuk på Mirka o Carolas nära vänskap…

     1. Fast Jenny K, jag trodde också att om man klickade in sig på ett nick så hamnade man på dennes blogg för det var nått liknande där nån skrivit på My.s sida och då kom man in på Magdalena G.s sida MEN man kan tydligen bar kopiera andras sidor, vilka som helst så det kanske inte var så att det var Madde utan någon anonym som ville skapa trubbel som la in Maddes sida med namnet anonym. Jag funderade över det och en svarade mig och visade att man kunde göra så. Jag är själv helt borta vad gäller teknik men tydligen behöver det inte vara dens sida som man kommer in på. Jag skulle kunna kopiera tex Carolas bloggnamn och skriva anonym men klickar man på namnet kommer man in på Carolas och då tror man att det skulle vara Carola.

      Kanske Mirka och Madde skulle prata om det här. Det kanske är var någon idiot som vill förstöra vänskapen. Idioter finns det för många av.

     2. Herre gud jag blir helt matt. Hur kan ni sitta och skriva långa insändare om hur det kanske förhåller sig i Mirkas umgänge?? Ni vet att dom har ett liv utanför bloggen va?

 2. Såg precis på Familjen Annorlunda nu och du har en jättefin familj. Du har lyckats mycket bra med den. Du är verkligen Sveriges supermorsa nummer 1. Många grattis till söta Lilja på 5 årsdagen.

 3. 5 år redan. Jösses vad tiden går fort. Det värsta är att man *svälj* kommer på att man själv blivit äldre. *snyft* Grattis på 5 årsdagen.

 4. Undrar varför vi som inte känner Mirka ska veta om hennes privata relationer? Madde och mirkas relation är väl bara mellan dom eller är det nån skyldighet bloggare har att berätta om precis hela sitt privatliv?

  1. Naturligtvis väljer bloggare vad de delar med sig av. Men om man väljer att blogga om att man gjort identiska tatueringar (bff), planerar bloggsamarbeten mm, så kanske det inte är så konsigt att läsare undrar. Tycker Mirkas svar var bra för övrigt, de har inte längre kontakt. Mer än så behövs ju inte. Då behöver hon förmodligen inte svara mer angående det, men ändå hållit det privat vad en eventuell orsak är.

  2. Alma, man undrar. Det ligger i människans natur. Att få veta att man inte umgås är en sak och inget att lägga vikt på men bra att veta så man inte undrar och frågar x flera. Sen varför är av ringa eller ingen betydelse. Det har vi inte med att göra men det kan när jag läser en persons svar, kanske vara av saker som faktiskt inte är sant. Någon kanske ville förstöra deras vänskap lika mycket som folk håller på att man tror att Magdalena G är inne och skriver på Mys blogg fast i annat namn. Det verkar stört om folk försöker göra att människor blir osams om det inte ligger sanning i det. Sen har jag inga problem med att inte veta om det är så att det ligger sanning i det, vad det är. Bara sorgligt om det är någon dåre som sitter och förstör vänskap.

 5. Vilken bagare! Tårtorna är jättefina! Vilken tid och kärlek som är nedlagd i dekoren! Grattis grattis i efterskott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..