Hälften borta och lite tips

Innehåller reklamlänkar

Fredagkväll och jag sitter i köket och tittar på när Lilja och David leker med Play Doh-deg. De små rackarna somnade tidigare, båda låg helt utslagna i soffan och de fick sova ca 2 timmar. Det betyder då att de är nu pigga och kommer att vara uppe ett par timmar till 😅 Det gör mig inget. Ikväll är typ hälften av barnen borta, just nu har jag bara 4 ungar hemma och snart kommer femte hem med en kompis som ska övernatta. Benny är hos en gammal kompis över helgen och Jennifer hos sin kille. Victor, Oliver och Thor är hos pappan denna helg och Nellie sover över hos en klasskompis 😉

Jag har varit lite nere de senaste dagarna men nu är det värsta över. Igår messade jag Carola och frågade om hon ville luncha. Jag behövde lite vuxentid och bara komma ut ur huset utan barn en stund.

Vi har inte lunchat på hela sommaren så det var verkligen dags för det. Finaste vännen som alltid lyssnar och är så himla klok ❤️

På kvällen såg vi på FA.

Barnen skrattade gott åt mina gamla skolfoton 🙈😂 och jag förstår de till fullo!

Jag längtar till vår resa. 2 veckor kvar tills vi åker. Jag har dels saknat värmen så det blir skönt att få lite sol och bad igen. Men jag tycker också att det är lite mysigt med hösten och att få ta på sig långärmade sköna tröjor och hoodies igen. Och tända ljus 🕯

Jag har kollat lite på kläder igen, sånt som är så skönt att ta på sig till hösten.

Inne på Cubus.se hittade ett plagg som Älva verkligen vill ha!

En mysig onepeace i fleece. Hon har haft en liknande som tyvärr blivit för liten men den användes otroligt flitigt under förra vintersäsongen.

David älskar Blixten Mc Queen. Och när han nu ändå behöver lite nytt så kör jag på det temat 😉

En t-shirt

Och en tröja 🙂

Så såg jag fingervantarna och kunde inte låta bli de 😉

Alla mina lite större tjejer har haft de här plaggen som favoriter från Cubus!

Super soft velour byxa och hoodie som finns i olika färger. Ett måste till de mindre tjejerna 👍

Jag ville hitta några nya tröjor och det gjorde inne på ellos.se.

Älskar grönt och den här tröjan fastnade jag för direkt!

Även den här lite mera vardagliga tröjan tycker jag om och ska beställa 🙂

Jag behöver flera påslakan-set till mig själv nu när jag kör med rosa i sovrummet. Måste ha nåt att byta med när jag tvättar de helrosa påslakanen jag köpte i somras. Nu har jag använt tjejernas med prinsessa-motiv 😂

Inne på Jotex.se hittade jag snabbt vad jag ville ha. Bra med lite annorlunda sängkläder än de helrosa jag redan hade 😉 Att det var rea på de här var ett stort plus.

Jag har hissgardiner i mitt rum men tänkte att det kan vara kul med lite variation så beställde de här längderna.

Nu ska jag mysa en stund i soffan med de små innan jag försöker få oss alla i säng 😉

Har 6 barn hemma imorgon och vill hitta på nåt som inte ska kosta en massa. Kanske åker vi och hälsar på någon eller nåt, lite vuxensällskap skulle sitta fint. Dricka kaffe och låta barnen leka 😁 Vi får se vad jag kommer fram till. På söndag blir det skogen och svampjakt.Kram ❤️

 1. Vilken tur du och Carola har som har varandra, man ser verkligen att det är riktig och äkta vänskap mellan er! 💕✨

  Hoppas ni får en bra helg, jättefin bild på dig föresten!
  Kramar!

 2. Härligt med fina vänner! 💕

  Vi kör en tur (om det inte spöregnar) till Sala lekpark imorgon så barnen får röja av sig lite! Tar nog med oss lite matsäck. 😍

  Annars är lekparken bakom IcaVäst väldigt rolig också! 😀

 3. Efter att ha kollat ikapp på veckans FA så vill jag komma med en liten pekpinne.
  Du vet väl att ättiksinläggningar kan bli ett jättehot mot magen så låt inte barnen gräva med fingrarna i burken ( som David i saltgurkan

     1. Gissar att alla matvaror går åt så även om han stoppar fingrarna i burken så tömmer de väl den vid en måltid, till skillnad mot en burk med gurkor som står några veckor i kylskåpet…

     2. Hanna
      Mirka skruvade på locket och ställde in burken tillbaka i kylskåpet.
      Min kommentar var skriven av omtanke och andra behöver inte svara för Mirka. Man stoppar inte fingrar i burken. Svårare än så är det inte

 4. Du är så beundransvärd Mirka❤️ Vilken powerkvinna! Gardinerna var underbara och sängkläderna likaså, tack för tips, jag ska genast beställa dom jag också till min 12 åriga flicka. Hoppas du får en fin helg!

  1. Spekulerar bara, men antagligen hade Mikaela semester under den perioden och kunde antagligen vara där mer, de flesta har ju bara 4-5 veckors semester om året därav kan det ju vara svårt att vara tillgänglig hela året konstant.
   Dessutom är ju hennes uppgift som syster inte att ta hand om småsyskon utan att vara just en syster. Men jag tror det handlar om att både Mikaela och Robin(hennes man) jobbar.

  2. Kan va så att Mikaelas pappa inte ville att hon skulle ha kontakt me syskonen eller mirka. Men sen tror jag också att hon var ett litet lock bete till att P skulle komma i kontakt me sina barn igen.

   1. Vilka teorier ni kommer med 🙈😅 Kan inflika att Mikaela inte haft någon kontakt med sin far på väldigt länge….

    1. Ja gode gud ! tycker det är så synd om dessa människor som inte har tillstymmelse till ett eget bra liv utan måste spekulera eller rent av dra slutsatser om andras liv .. utan att dessutom ha minsta aning om hur det ligger till , Fyy för att skvallra och snoka 🙁 Kram till dej fina Mirka 🙂

    2. Mirka borde gifta sig med Peter!
     Den biologiska pappan är alltid bäst för barnen och jag tror nog ni kan hitta tillbaka till kärleken. Ni har ju ändå tretton barn tillsammans så ont om kärlek kan det ju inte ha varit.
     Försök lösa det där nu.

 5. Jag har följt dig i flera år på bloggen och tittar på Familjen Annorlunda nu på tv:n när jag tänker ”Jäklar vilken supermorsa Mirka är!” Du är verkligen otroligt stark och så omtänksam som tar så fint hand om dina barn och ställer upp på barnen och samtidigt hanterar livets svårigheter. Du ger styrka till många och en hel massa inspiration till mig. Jag önskar dig allt gott, fina bästa Mirka!

 6. Härligt att ni snart ska ut och resa..Följer dig här och blir så inspirerad av dig..du är en härlig person som.jag önskar jag fick nöjet att träffa..kram på dig och barnen /madeleine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..