Hemma igen ❤️

Jag har tagit det otroligt lugnt de senaste dagarna och låtit kropp och själ få återhämta sig lite grann. Jag har lagt mig tidigt vilket har varit väldigt välbehövligt och skönt. Förkylningen är så gott som borta och jag känner mig piggare på många olika vis igen 🙂

Jag har behövt ”vårda” min insida lite extra efter att ha ” öppnat dörren till min comfort zone ” lite för mycket och då fått mig en liten näsbränna. Min comfort zone har varit viktig för mig det gångna året, jag har behövt hålla mig lite skyddad inom mig för att helt enkelt orka med alla känslomässiga och andra stormar som varit. Och när jag mot bättre vetande gläntar på dörren och det blir ett bakslag så blir jag sur på mig själv. Även om jag är stark nog att hantera det och vet det så blir jag ändå självkritisk mot mig själv. Men nu har jag bestämt mig att det räcker. Jag ska fortsätta att öppna dörren lite i taget, låta bli att gömma mig för eventuella besvikelser och annat. Det är ju en del av livet men absolut inte hela livet utan bara en liten liten del av det 😉 Finns så mycket bra saker som kan hända och ske om man bara vågar …

Här om dagen överraskade jag Jennifer och även mig själv med att våga laga risotto med kantareller 🙈 Jag har fått för mig att det är en svår rätt att laga och därav aldrig vågat göra det. Men ibland överraskar jag mig själv 😅

Supergott även om jag säger det själv 😉 De mindre barnen slevade i sig det som blev över och inte en riskorn blev kvar.

Igår var det kanelbullens dag och jag hade inte tid att baka så jag köpte sån där kanelbulle-kit och Jennifer gjorde jobbet medans jag hjälpte andra barn med läxor. Jag fick dock uppgiften att ta ut de ur ugnen vilket jag lyckades glömma bort med båda plåtarna 😱🙈

Så vi fick nöja oss med välgräddade bullar 😇

Ingen som direkt brydde sig om det tack och lov 😅

Idag överraskade jag Nellie och Älva med något de båda önskat sig att få

Glada barn ❤️

Victor, Oliver och Thor åkte till pappa idag över helgen och efter att ha lämnat de åkte jag och hämtade hem Linnea.

Efter en tids funderande har hon beslutat att flytta hem igen och idag var det dags ❤️ Medans jag hämtade henne var resten av ungarna hemma med Kevin och lagade tacos till middag 🙂

Imorgon ska vi hitta på något roligt med småbarnen så jag hoppas att vädret blir fint.

Vad hittar ni på under helgen?

Kram ❤️

 1. anonym skriver:

  Beundrar din ork! wow, 13 barn. Det är mycket och jag klagar på 2 st som ibland springer och skriker 🙂

 2. Andrea skriver:

  Så sjukt att Sami ska behöva dementera på sin Instagram att ni bara är vänner och inte ett kärlekspar, Jäkla låga skvallerpress 🙁

  1. Tommy skriver:

   Håller med dej att det är sjukt. Men det som får håret att resa sej i nacken är att det faktiskt finns de som tror på vad dessa tidningar skriver.

 3. Annika skriver:

  Självklart precis som i verkliga livet såsom i sociala medier står jag upp och försvarar människor. Ingen ska behöva stå ensam. Märkligt att ifrågasätta försvar mot dumheter. Lyckligtvis finns det flera med samma känsla för rätt och fel och kommer likt räddande änglar till undsättning. World Wide Webb är ingen skyddszon för ñedsättande kommentarer eller halvt dolda ifrågasättande i syfte att skada. Folk borde ta sin vetasjuka och sätta den i skogen, där den hör hemma.
  Annars går det att läsa andra texter. Eller hur?

  Mirkas blogg är befriande skönt skriven. Bra svenska, alltid vänlig, tålmodig med gränser.
  Ger en liten glimt av sitt och barnens liv i stort som smått. Uppdaterar oftast dagligen fast jag inte fattar var hon hittar tid och kraft.
  Uppskattar hennes texter och tittar in dagligen.Nöjer mig med det skrivna, det betyder att jag respekterar hennes gränser.

  1. Annika klokt skrivet.
   Mirka är en fantastisk mamma som skriver ärligt och rakt om sin vardag med barn och vänner.

 4. Mormor skriver:

  Jag har ett 19-årigt barnbarn boende hos mig. Jag vet att jag borde kasta ut honom, men till vad? Han studerar och det finns inga lägenheter.

  1. Anette skriver:

   Varför borde du kasta ut honom? Om han studerar och bara har CSN så är det väl kanon om du kan hjälpa honom under förutsättning att du själv inte går under. Vår son är 21 år och studerar, vi har inte kunnat spara massa pengar åt honom men nu bor han hemma under studietiden och det är vårt sätt att hjälpa till.

   1. Mormor skriver:

    M tycker ju att barnen ska stå på egna ben. Jag tycker att de behöver trygghet så länge de vill.

    1. P skriver:

     @Mormor och du tycker att M verkar vara vettig,så därför bryr du dig om vad h*n tycker??

  1. Anna skriver:

   19 år är väl inte särskilt gammalt? Har en 17 åring och han får mer än gärna bo kvar hemma några år till.
   Då har vi ändå 7 barn och allt vad det kräver…

 5. Anna skriver:

  Jag läser en blogg och det är din.Så trevligt att läsa om din vardag och hur du kämpar med dina urgulliga ungar! Önskar dig allt gott nu och i framtiden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..