ANNONS

Hemma igen ❤️

/

Jag har tagit det otroligt lugnt de senaste dagarna och låtit kropp och själ få återhämta sig lite grann. Jag har lagt mig tidigt vilket har varit väldigt välbehövligt och skönt. Förkylningen är så gott som borta och jag känner mig piggare på många olika vis igen 🙂

Jag har behövt ”vårda” min insida lite extra efter att ha ” öppnat dörren till min comfort zone ” lite för mycket och då fått mig en liten näsbränna. Min comfort zone har varit viktig för mig det gångna året, jag har behövt hålla mig lite skyddad inom mig för att helt enkelt orka med alla känslomässiga och andra stormar som varit. Och när jag mot bättre vetande gläntar på dörren och det blir ett bakslag så blir jag sur på mig själv. Även om jag är stark nog att hantera det och vet det så blir jag ändå självkritisk mot mig själv. Men nu har jag bestämt mig att det räcker. Jag ska fortsätta att öppna dörren lite i taget, låta bli att gömma mig för eventuella besvikelser och annat. Det är ju en del av livet men absolut inte hela livet utan bara en liten liten del av det 😉 Finns så mycket bra saker som kan hända och ske om man bara vågar …

Här om dagen överraskade jag Jennifer och även mig själv med att våga laga risotto med kantareller 🙈 Jag har fått för mig att det är en svår rätt att laga och därav aldrig vågat göra det. Men ibland överraskar jag mig själv 😅

Supergott även om jag säger det själv 😉 De mindre barnen slevade i sig det som blev över och inte en riskorn blev kvar.

Igår var det kanelbullens dag och jag hade inte tid att baka så jag köpte sån där kanelbulle-kit och Jennifer gjorde jobbet medans jag hjälpte andra barn med läxor. Jag fick dock uppgiften att ta ut de ur ugnen vilket jag lyckades glömma bort med båda plåtarna 😱🙈

Så vi fick nöja oss med välgräddade bullar 😇

Ingen som direkt brydde sig om det tack och lov 😅

Idag överraskade jag Nellie och Älva med något de båda önskat sig att få

Glada barn ❤️

Victor, Oliver och Thor åkte till pappa idag över helgen och efter att ha lämnat de åkte jag och hämtade hem Linnea.

Efter en tids funderande har hon beslutat att flytta hem igen och idag var det dags ❤️ Medans jag hämtade henne var resten av ungarna hemma med Kevin och lagade tacos till middag 🙂

Imorgon ska vi hitta på något roligt med småbarnen så jag hoppas att vädret blir fint.

Vad hittar ni på under helgen?

Kram ❤️

30
167

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00