ANNONS

Första julpynten 🙈

/

Go kväll eller natt är det väl nu. Helgen har gått i rasande fart så man knappt hänger med. Vi har dessutom inte haft fungerande internet sen i fredags och först idag testade jag att göra reset på routern och se på fan…internet fungerade igen 😅 Ja ja, barnen klarade sig från internet i ett par dagar 😇

I fredags hade jag en lunchdejt med en ny väninna, första gången vi sågs irl. En fin människa och jag är glad att vi lärt känna varandra ❤️

Vi möttes upp på Fullerö handel som ligger strax utanför Uppsala. En underbar butik med massa fin inredning m.m. Man hittar alltid en massa som man skulle vilja handla och denna gång köpte jag bla mitt livs första sk spökträd. Har aldrig hört talas om det eller sett ett men blev kär vid första ögonkastet!

Får se hur länge jag lyckas hålla trädet vid liv 😉 Har ni bra skötseltips så dela gärna med er 😊

Och så köpte jag årets första nya pynt som dessutom får vara framme redan nu 😱 Jag har aldrig ställt fram julpynt så här tidigt men kunde bara inte låta bli 😉

Ren med ljusslinga i 😍

En ”bok” med inbyggd lampa i.

Imorgon ska jag tillbaka till Fullerö med en annan kompis men nu ska jag hitta nåt fint till min mamma som fyller år snart 😉

Nellie, Älva och Thor var på Halloween-disco i fredags. Nellie åkte dit med en kompis som hon sedan även sov hos. Först skjutsade jag in Älva till kl.18 och hämtade henne kl.20. Thor skulle dit först kl.20.30 så vi passade på att åka in till Uppsala och tanka bilen i väntan på att Thor skulle lämnas 😅 Hämtning på Thor var kl.22.30 så jag passade på att ta hand om massa tvätt i väntan på hämtningstiden.

Igår hälsade jag och några barn hos grannen. De har massa höns som går fritt ute vilket David tyckte var jättespännande. Han fick också chansen till att sitta i en stor traktor men det var för läskigt för honom. Han tittar hellre på de på håll. Efter att ha tittat på årets kalvar tyckte han att mamma kunde köpa en kalv 😅

En tur till affären blev det också för att köpa lördagsgodis. David är världens veligaste unge. Alltid på väg till affären så tjatar han om att få ägg. Han menar då Kinderägg. Men har får alltid beslutsångest när han väl ser vad syskonen väljer. Dessvärre så är David ganska kräsen när det kommer till godis och man får påminna honom om sånt man vet att han inte tycker om. Igår blev det ägg efter mycket om och men 😉 3-pack kinderägg är verkligen lycka för honom 😁

Idag har vi haft trevligt besök och barnen fick gosa med en liten hårboll till hund. Jag och småbarnen åkte sedan och hämtade Selina i Björklinge där hon var över helgen. Under tiden tog Kevin hand om dagens middag vilket var skönt att få slippa 😉 Ungsbakad korv med potatismos.

Ikväll har jag försökt jobba ikapp lite nu när internet är igång igen. Trött.

Sov gott ❤️

10
165

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00