ANNONS

Firande med Halloween-tema

/

Höstlov denna vecka vilket är riktigt skönt. Igår kom första snön också ❄️

Inte så mycket men barnen var snabbt ut för att leka med den snön som fanns 😂

Jag har bokat däckbyte men fick tid först på onsdag så jag försöker att begränsa åkandet tills dess. Till min ”lilla” bil är däcken på däckhotell så jag var begränsad med var däcken ska bytas. Till stora bilen fick jag tid först på fredag och jag övervägde ett tag att åka in på drop in nånstans men köerna är enorma överallt så jag behåller nog tiden på fredag. Skönt när det är fixat sen, nu tycker jag att det är läskigt att ge sig ut på landsvägarna. Men idag måste jag fylla på mjölk m.m så det får bli snigelfarten 😉

I helgen har vi förberett för igårdagens födelsedagsfirandet. Det är ju nästan Halloween så vi pyntade för det 🎃

Varje gång man ser skelettet i ögonvrån så tror man att nån är på väg ner från trappan 😅

Igår bakade vi typ hela dagen. Eller jag började redan lördag kväll med att försöka baka vegansk marängtårta till Linnea. Följde receptet exakt men det blev bara skit av det hela! Jag hatar att misslyckas med bakning!

Så igår började jag morgonen med att göra ett nytt försök då marängen ska vara i ugnen ett par timmar. Jag läste olika recept för att försöka göra bättre denna gång men….det misslyckades 😣 Sur som ättika gav jag upp och bakade en kladdkaka och muffins istället 😇 Och gjorde vanliga tårtan. Linnea gav dock inte upp och gjorde ett sista försök med marängen och tro på fan att hon lyckades 👏👏👍

Himmelsk god blev den också 😍

Mina muffins

Och tårtan.

Kladdkakan och roliga marshmallows

Några ville klä ut sig, bla Nellie och Älva 👻 De större fick jag inte fota 😉

Alice och Oliver fyllde 12 år i torsdags och jag hittade den här gamla bilden på de tagen för nåt år sedan 😉 Älskade ungar ❤️

Lilja var sjuk i torsdags och sov typ bort hela dagen då. I fredags blev hon piggare sakta men säkert och till helgen var hon bra igen.

I fredags plockade vi de sista ätbara äpplen och bakade äppelpaj till kvällsfika.

Älskar äppelpaj!

Nu ska vi våga oss ut på vägarna och kylan 😉

Kram ❤️

20
127

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00