Busfabriken, fika m.m

Ja jösses vad höstlovet har gått fort, jag har knappt hunnit andas ut alls. Det blir många viljor som drar i en när barnen är lediga och mellan alla hushållsgöromål vill man lägga tiden på barnen 😉

I torsdags tänkte jag att det var dags att låta ungarna springa av sig lite energi så jag överraskade de med ett besök till Busfabriken som har nyligen öppnat i Uppsala. Jag har inte varit så mycket för dessa lekställen men måste säga att det gick riktigt bra och det har blivit lättare nu när David är större. Inte så att jag för det släppte de minsta vind för våg, icke. Jag följde efter de som en svans och kan lova att jag var helt slut på kvällen och hade ont överallt 😅 Men ungarna hade riktigt roligt och vi kommer säkert att besöka stället igen.

Vi lekte nån timme, käkade mat och lekte nån timme till. Några av de större barn fick åka dit kommunalt då vi inte fick plats i bilen men det funkade det med 😉

Igår var en galen dag. Från mig kan jag åka två olika vägar in till Uppsala. Ena vägen tar mig till den norra delen av stan och andra vägen till södra sidan. Nu har vägen till södra sidan stängts av pga vägarbeten och det upptäckte jag igår när jag hade lite bråttom till Selinas tandläkare där hon skulle hämta sin nya skena. Vi fick åka till norra sidan och sedan genom stan då tandläkaren ligger mera på södra sidan och därmed tog resan nästan dubbelt så lång tid. Det löste sig och Selina fick sin skena. Jag fick dock lite bråttom hem för att byta bil och dessutom lasta in vinterdäcken i bilen för att sedan ta den bilen tillbaka till stan, södra sidan och återigen genom stan. Jag skulle ha en snabbfika med Tina som var i Uppsala. Nu hade det hunnit bli en massa trafik i stan och jag blev återigen sen. Hatar att vara sen 🙈 Vi möttes upp på Ikea och det visade sig att det var fullt med folk där. Vi fikade och hann snacka igenom en hel del innan jag var tvungen att åka till Bildemo för däckbyte.

Fina Tina ❤️

Jag hade Thor, Nellie, Älva, Lilja och David med mig och alla såg framemot däckbytet för där kan man fika medans man väntar 😂

Vinterdäcken är nu på och jag tackar för att det finns däckhotell så jag slipper släpa fram och tillbaka på däcken. Värt varenda krona!

Nu skulle vi till norra sidan av stan och köerna genom stan var inte nådiga. Plockade upp Linnea och handlade på City gross. Sedan lämnade vi av Nellie och Älva som skulle sova över hos bekanta en natt. Sedan blev det full fart i rusningstrafiken hem för att hämta Oliver och Victor. Tillbaka till stan och lämna de och Thor till pappa över helgen och även möta upp Jennifer som kom hem från pojkvännen. Klockan var över 17 och jag var vrålhungrig så det blev en snabblösning med mat från Chop chop 😅

Efter maten ville Alice och Benny ha filmkväll så vi kollade på filmer fram till kl.01. David och Lilja fick somna i soffan så jag slapp missa nåt på första filmen 😉

Lördag = mysfrulle 😉

Linnea och Jennifer åkte tidigt till Stockholm för att besöka vegan mässan så vi var inte många vid frukosten i morse 😉

Nu ska jag natta de små. Vi ska nog se på film ikväll också om Nellie och Älva orkar vara vakna vilket de påstår just nu 🙂

Kram ❤️

 1. Hallåj vännen <3
  Vilket ljuvligt höstlov ni haft <3

  Hör av mig på telefonen och bokar upp fikadate här hos mig 😀

  Kram

 2. Lilly skriver:

  Du är fantastisk men borde inte behöva ha det såhär.

 3. JLB skriver:

  låter körigt värre! nu blev jag med sugen på att ta med barnen på lekland i helgen.. ska nog föreslå de för mannen 🙂

 4. Babs skriver:

  Att du orkar med sådana dagar är mer än beundransvärt. Blir trött bara att läsa. Du måste vara övermänsklig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..