Storstäd, sjukling m.m

Höstlovet gick och lämnade kvar ett hem i stort behov av en rejäl omgång. Det har varit svårt att hinna städa ikapp när alla var lediga och lusten var väl inte alltid så hög heller 😇 Men det sköna med att låta sig bli lite slapphänt några dagar är att det inte finns någon flåsandes i nacken pga lite stök. Inget dåligt samvete. Idag tog jag ett krafttag och storstädade hemmet. Nu gick jag inte så långt som att tvätta fönster … nånstans har jag en stoppknapp 😅 De behövs tvättas, utan tvekan men inte idag 😉

Thor är sjuk och har varit hemma. Ont i halsen och feber 😒 Hoppas att det inte sprider sig vidare till alla andra. Börjar han inte bli bättre imorgon så får vi nog besöka läkaren.

Igår hade Selina läkarbesök för sin epilepsi. Vi pratade kring medicinen och hur den har funkat och så fick vi se hennes röntgenbilder på hjärnan. En ny magnetröntgen ska göras denna månad för att se om den lilla utväxten som finns i hjärnan har vuxit. Den är i sig inget farligt alls men ligger där den stör nervsignaler som orsakar anfall. Nu har medicinen hjälpt bra och det hoppas vi ska fortsätta så. Det kan annars bli tal om att operera bort det men just nu finns det inga behov för det.

Här om kvällen såg vi norrsken vilket framförallt Linnea, Selina och Alice tyckte var superhäftigt. Svårt att få bra foto på det tyvärr.

Cubus-rean som jag tipsade om förra veckan… Jag hämtade min beställning i helgen och de små var förväntansfulla

Inte då så mycket efter att se vad de fick utan att få den stora kartongen så fort den blev tom 😂 Två dagars lek tålde den sen hade de lekt slut på kartongen 😅

Nu ska jag masa min trötta kropp upp till sängen. I morgon har jag ett möte i Stockholm som är efterlängtad och jag hoppas så innerligt att den ger resultat i längden ❤️

Kram ❤️

  1. JLB skriver:

    tänk vad lite som behövs för att barnen ska bli nöjda, en kartong till de små och norrsken till de stora haha 😉

    1. Helena skriver:

      Ja det är en väldigt inviduella sjukdom , har man barn är epilepsi föreningen en trygghet så gå med . Föräldrar utbildning och framför allt att få möjlighet att träffa andra föräldrar . Det hjälper att minska oron och sakligt förstå att det går att leva med epilepsi går att leva bra trots strosa och mindre kramper , mvh Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..