Sjuklingen

Sitter på närakuten med Thor som inte visar några tecken på förbättring. Han blev sjuk i söndags med feber och halsont. Sånt som går runt just nu så jag springer inte till en läkare direkt utan avvaktar och ser om det går över av sig själv. Det har det inte gjort och nu är halsen så tjock att han inte kan äta alls 🙁 Så här sitter vi och väntar på provtagning m.m.

Igår hade jag ett möte i Stockholm och det var tack och lov kö-fritt när jag körde in. Ibland händer det minsann 😉 Mötet gick bra och nu håller jag tummarna att det blir någonting av det hela. Efter mötet passade jag på att träffa Mona över en lunch på bästa stället – Wilmers kafé. Vi hinner ses alldeles för sällan och har då mycket att snacka om så tiden går alldeles för fort. Jag skulle behöva en hel helg med Mona som alltid får mig på så bra humör ❤️

Jag testade en supergod kycklingsallad till lunch 👍

Det var visst kladdkakans dag igår och Oliver med kompis bestämde sig för att baka efter middagen. Jag hade inte en chans att hinna fota skapelsen innan Oliver hade delat ut en varsin bit till syskonen 😅

Nu är det snart vår tur här….

Kram ❤️

 1. Heléne skriver:

  Jo fast läkare via internet kan inte ta prover, hon skrev ju att hon väntar på provtagning? det är inte istället för dessa nätläkare finns utan ett komplement.

 2. Karin skriver:

  Har du inte gjort reklam för doktor via datorn tidigare?

  1. Alma skriver:

   Ganska svårt att ta ett halsprov genom mobilen!

  1. Kry-appen är jättebra men inte när man behöver ta halsprov 😉

 3. Ella skriver:

  Hoppas ert besök går bra och att din lilla sjukling kryar på sig! Inte kul med sjuka barn.
  Vill även säga att tröjan blev super snygg på dig. Färgen är riktigt fin, passar dig så bra!!

 4. JLB skriver:

  åh det ser jättegott ut! sitter här innan lunch och hungrar halvt ihjäl haha..
  läskigt med så halsont, vet att jag hade körtelfeber när jag var i hans ålder och det gjorde så ont i halsen, mamma misstänkte halsböld och fick åka till akuten, men icke.. som tur var! 🙂 ”bara” körtelfeber, fick suga på isbitar i en tid för de va de enda som gick ner.. hoppas han kryar på sig!
  Vi bakade en fantastiskt god kladdkaka som jag hann fota med, så jag är nöjd 😉 https://nouw.com/josefinelouise/i-made-it-34946740

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..