Har ni börjat än?

Innehåller reklamlänkar

Nu är affärerna fullt igång med att julpynta och julsakerna börjar säljas. Linnea och Jennifer har börjat tjata om att vi ska julpynta redan nu och jag bara neeeeeej!!! Det måste få bli december först! Jag som alltid börjat pynta typ nån dag före julafton 😅 Förra året var jag tidig och kommer att vara det i år igen men det är inte dags ännu.

Däremot så börjar jag känna att jag måste komma igång med julklappsköpen. Inte för att det blir att storhandla i år för resan till Turkiet var en del av julklappen men nåt smått ska kidsen ändå få 😉 De större barnen har dock bara dyra önskemål som nya mobiler osv och vill inte ha mjuka klappar så vad köper man då liksom 🤔 Tack och lov är de mindre barnen mycket enklare.

Just nu kollar jag runt på nätet efter olika reor och erbjudanden, man kan spara en hel del på det viset 😉

Jag själv har totalt snöat in mig på grönt och köpte en ny grön vinterjacka på Cubus när de hade rea här om veckan…

Älskar jackan och färgen på den 😍 Nu har jag fått för mig att jag vill ha passande gröna vinterskor till 🙈 Men det är inte så lätt att hitta såna.

Kikade in på ellos.se som ofta har bra erbjudanden och hittade ett par gröna kängor

Vad tror ni om de här ?

Råkade sen få syn på den här gröna tröjan som jag helt klart ska beställa 😃

Ellos har rabatt på deras egna kollektioner så jag passade på att se om jag hittade nåt mera

Och det gör man ju alltid 😇

Jättefint velourset till tjejerna – finns i 3 olika färger.

På rea-sidan hittade jag dessutom några leksaker:

PlayDoh går alltid hem hos Lilja

Och David älskar bilar, ju fler desto bättre 😅

Nellie och Älva leker en hel del med hästar och önskar sig flera.

Disney-dockan Merida borde också gillas.

Har ni hunnit köpa massa julklappar ännu?

Tack för era tips ang körskolor ❤️ Först ska Linnea prata med sin läkare och se om hon får ett intyg vilket hon behöver ha sen får vi börja med att fixa allt som behövs för att komma igång. Hon vill helst börja nuuu medans jag skulle nog helst vänta till våren.

Diskutioner ang hur jag har råd, att jag fiskar efter samarbete osv är bara tröttsamma 😅 Hur min ekonomi fungerar är väl upp till mig och handlar mycket om prioriteringar. Jag har en inkomst och kan spara en slant varje månad även fast jag är ensamstående. När jag frågade efter tips om semesterresan fick jag höra detsamma som nu och det är ju lite tråkigt att det ska komma kliringar när jag ber om tips. Jag är inte så berest med barn och då är det bra att få tips och råd från de som är mera vana och lika så när de kommer till körskolor. Jag kollar hellre upp de skolorna som andra har rekommenderat än bara slumpmässiga ställen. Och säg att det mot förmodan ( kan inte komma på att det hänt mig ännu när jag bett om tips ) skulle komma ett erbjudande om ett samarbete …. Varför skulle det i så fall störa vissa…? På vilket vis skulle ni bli lidandes i såna fall? Bara en stilla undran då jag förstår inte riktigt 🤔

Nu ska jag klippa Olivers hår 😉

Kram ❤️

 1. Jag arbetar på förskola och där gör vi egen play doo lera som blir jättebra. Enkelt och snabbt. Jag är sjuk nu men du kan få receptet när jag är tillbaka på jobbet. Istället för att köpa ny när leran blir dålig.

 2. Sofia skriver:

  Dom som klagar på att bloggare vill ha samarbete osv. Varför inte gå till ditt eget jobb och säga ”Ni kan sluta betala min lön, jag väljer att jobba gratis istället från och med nu”. Istället för att kräva att andra ska avstå från att få betalt för sitt arbete se till att avstå från din egen lön för ditt arbete istället och se till och börja jobba gratis. Att blogga (skriva, fotografera, göra reklam åt företag osv) är ett arbete, som dessutom tar en hel del tid misstänker jag. Förmodligen som vilket jobb som helst och med möten, kontakter osv. Har själv aldrig bloggat men däremot älskar jag att skriva. Dessutom är det deras VERK. Otroligt givmilt ändå att man får läsa någon annans skrivna verk helt gratis.

 3. Nina skriver:

  Dom skorna har jag fast i svart,bästa vinterskorna jag haft. Både snygga varma och sköna.😊

 4. Hanna E skriver:

  Här handlas inga julklappar innan födelsedagarna är avklarade så det blir någon vecka in i december innan jag har ro till det. Vilket också gör att före Lucia kommer inget julpynt upp, adventsljus däremot är ju OK från första advent, eller ett par dagar före vilket som fungerar bäst planeringsmässigt.

  Jag tycker också att det är svårt med julklappar till större barn, oftast köper jag olika presentkort till mina brorsbarn. Bio brukar vara det som är mest uppskattat.

  Till mina egna barn blir det lite småsaker (kläder även om de inte vill ha det…) och ibland pengar om jag vet att de sparar till något speciellt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..