Tekniska problem

Jag skriver oftast inläggen via mobilen, mest för att det är så smidigt och även för att oftast har nåt av barnen min dator. Jag tycker även att det är enklast att använda bilder direkt via mobilen istället för att göra det via datorn. Igår märkte jag att jag kunde inte få ut mina inlägg jag skrev via mobilen. Jag var stressad och ville verkligen få ut inläggen men hade inte tid att lägga massa tid på att felsöka 🙁

Så idag har jag suttit och försökt lösa problemet. Inte så lätt när man är rätt oteknisk.

Jag har uppdaterat appen – hjälpte inte. Jag har uppdaterat hela jäkla mobilen – hjälpte inte. Stressad så in i baljan förde jag då över bilder jag behöver använda till datorn, för av någon anledning har det inte skett automatiskt via iCloud.

Till saken hör att min dator ( mac book ) suger. Den håller på att paja och jag måste ha en extern mus. Jag har halkat efter som fan med både jobb och vanliga inlägg och stressen stiger inombords.

Nu har jag dock hunnit bli klar med lite jobb….annat får komma senare idag.

Nu ska jag andas ut en stund och komma ner i varv 😉

Kram ♥

#hatartekniskstrul 

  1. Millie skriver:

    Ett tips – köp en ny dator eftersom du måste ha en för din försörjning och låt inte barnen ha den! Blandar jag ihop dig med någon eller fick inte killarna en ny dator nyss? Det kanske funkar om du lånar den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..