Läkarhjälp m.m

Innehåller reklamlänkar

Som jag skrev tidigare så gick det inte så bra på vc idag och efter en lång väntetid blev vi vidare skickade till närakuten. Där fick vi hjälp inom en halvtimme och hann då träffa först en sköterska och sedan en läkare. Jag kan säga att från och med nu åker jag alltid direkt till närakuten!

Läkaren tittade i Bennys öra och behövde sedan titta noggrannare med en apparat. Tydligen sitter det nåt långt in i örat och läkaren försökte länge att suga ut det. Vilket inte gick så bra. Så nu väntar vi på att förhoppningsvis få komma till öron, näsa, hals imorgon. Ingen medicin fick han heller ännu då läkaren ville avvakta tills vi har varit på sjukhuset. Stackaren får fortsätta ha ont tills det.

Även Alice var med till läkaren då hon har haft ont i foten i ett par dagar som bara blivit värre. Hon har ont i trampdynan och stortån och det området har även svalnat upp. Det visade sig att hon har inflammation i en led, precis där stortån börjar. Hon fick foten inlindad på ett speciellt vis och råd om hur hon ska avlasta leden ett tag så får vi se om det blir bättre eller om hon ska tillbaka.

Resten av dagen blev tack och lov lite lugnare 😅 Fixa mat och göra läxor med Nellie och Älva. Lite kortspel och städning.

Några av mina större barn är barnsligt förtjusta i jultröjor och har fått nya 2 år i rad nu. Nu börjar de titta runt efter olika alternativ för detta år 😅

// Röd jultröja // Grön jultröja //

Den gröna tycker jag är såå fin 🙂

// Alv-tröja // Tomte-tröja //

Älskar båda dessa tröjor!

// Tröja med ren ( 2-8 år ) // Tröja med gran ( 9-14 år ) //

// Tröja med tomtar ( 9-14 år ) // Tröja med julfigurer ( 2-8 år ) //

Jag som själv alltid varit rätt anti mot jultröjorna måste erkänna att jag börjar smälta lite 😉

Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..