Systemet suger…

Benny har haft ont i örat flera dagar nu. Vi har försökt på olika sätt få det att gå över av sig själv men i morse ville han verkligen till läkaren för det har blivit värre. Försökte ringa kl.8 och få läkartid men fick en telefontid på eftermiddagen vilket betyder att den vägen får man inte träffa en läkare idag. Vc har drop in mellan 10-12 där man får träffa en sköterska först och om hen anser så blir man vidare skickad till läkaren. Så dit åkte vi och väntade…och väntade…1 timme och 45 minuter senare får vi träffa sköterskan som tror att Benny har öroninflammation och tycker att han behöver träffa en läkare. Men….det finns inga läkartider och hon ber oss åka vidare till närakutens drop in. Jag slog ju nästan en volt av glädje…..eller så inte alls 😡

Så nu testar vi vår lycka igen dårå. Sitter och väntar gudarna vet hur länge det kan bli.

Systemet är ju helruttet!

Kommer aldrig mera vända mig till vc utan kör med närakuten direkt.

Hoppas att ni har en bättre start på dagen 😉

Kram ❤️

 1. Och vi fick efter 3:e besöker på barnakuten äntligen ta magnetröntgen på yngsta dottern vilket visade en infektion i skelettet, antibiotika intravenöst i 1-2 veckor (på ackis, sova…) och sen 4-6 veckor till med flytande.. Blir arg på mig själv som inte stred mer när jag kände att det inte stämde redan första gången (iofs så hade jag miljoner tankar om värre saker så jag är tacksam för en infektion om jag får se det positivt!)

 2. JLB skriver:

  va bra de hade vart om de gick att bara gå förbi konstens alla regler.. typ tala om för läkaren att det behövs medicin så kan den bara skriva ett. nej allt ska ta sån himla tid jämnt.. 🙁

 3. Fnulan skriver:

  Hoppas att fixat sig vännen!!! KRAM

 4. Mamma M skriver:

  Fy för såna väntetider, så är det tack o lov inte i vår stad. På vår vårdcentral får man alltid tid samma dag om man ringer tidigt och barn prioriteras.

 5. Anki skriver:

  Hoppas att allt löst sig för er nu!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..