Helgens bravader 😅

Hej mina vänner ❤️ Helgen har verkligen gått i rasande fart men också varit en bra helg.

I fredags var jag till sjukhuset med Benny och han har en kraftig infektion i örat. Läkaren satt och sög ut gegga ur hans öra i en halvtimme och jag satt och fick se allt i en skärm. Alltså se in i hans öra 😬🙈 Inget för känsliga magar direkt 🤣 De tog odling och han fick örondroppar. Idag ska vi tillbaka för att se hur läget är med örat. Han har i alla fall inte lika ont länge 😉

Nellie åkte till en kompis efter skolan och Liljas och Davids kompis från förskolan kom och lekte hemma hos oss. När kompisen hade åkt hem körde jag Victor och Thor till Uppsala där de hämtades av Peter då det vart bestämt i senaste laget att de fick komma till honom över helgen. Vidare skjutsade jag Oliver till sin bästis i Björklinge 😅 Till sist en sväng förbi affären där jag köpte en varsin liten leksak till Älva, Lilja och David – En liten ask med lera och i leran finns små saker gömda.

Det roade de resten av kvällen 😄

I lördags kom Sami ( från Familjen Annorlunda ) på besök med 4 av sina barn. Vi har med tiden blivit nära vänner men tyvärr har vi haft svårt att få tid till att ses. Vi åkte och handlade lördagsgodis till kidsen och köpte med oss pizza hem. Tiden flög iväg vilket den gör i trevligt sällskap.

När Sami & co hade åkt hem hämtade jag först Jennifer och sedan Nellie. Jag och de små somnade tidigt 😅 och missade kakorna som Linnea och Alice bakade på kvällen.

Hade en lugn söndagmorgon med gofrukost

Ser ni att jag har minsann en ny duk 👍

Städade och donade tills killarna skulle hämtas. Han först förbi Ikea där jag köpte Jennifers julklapp som hon fick lite i förväg.

Efter middagen möblerade hon runt i sitt rum och vi bar ut hennes soffa och när vi ändå var igång så bar vi in löpbandet från altanen. Den är astung och stor så man var helt slut efteråt 😅 Men nu står den inne så man kan träna utan att frysa arslet av sig.

Jag kikade runt på en julklapp jag funderat på att köpa till Älva, Nellie och Lilja. Ett Barbiehus. Toys r us hade en som var black friday-nedsatt fram till igår med ordinariepris på ca. 1699kr och nu under black friday-veckan kostade det 799kr. Jättebra rabatt ju!

Och så kikade jag in idag nu när black friday-veckan är över…..

Och då är den helt plötsligt ännu billigare 🤔 Igår var den rea-markerad så ordinarie-priset var överstruket och reapriset var rött. Idag ser det ut som om det var ordinariepriset. En del andra saker under cyber monday är rödmarkerade och tydligt nedsatta med ordinariepriset överstruket.

Känner jag mig lurad….? Det gör jag banne mig 😡 Jag ska beställa den igen för billiga priset och returnera den jag beställde igår 😣

Har ni haft det bra i helgen 😉

Kram ❤️

  1. P skriver:

    Kontakta dom så kanske dom ändrar priset för dig, så både du och dom slipper trasslet med returen.

  2. Sus skriver:

    Kul att du och Sami är vänner. Jag har alltid velat ha en man som vän men de har alltid velat något annat tyvärr. Det hade varit så kul om FA gjorde en ny omgång med er som är ensamstående med så många barn. Du, Carola, Jörgen och Sami hade varit perfekta. Ni är också de som varit mest genuina och gått genom rutan tycker jag då. Gillar din och Carolas blogg så mycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..