Brrr ❄️

Fy fasiken så kallt det var/är nu på morgonen. -15 visade bilen. Jag vill inte ha denna kyla känner jag helt spontant. Men samtidigt så ser jag lite framemot snön vilket i för sig lär gå över när den väl kommit 😅

Men utsikten är lika magisk som alltid på morgonen 😍 Missade dock soluppgångens härliga färger.

Igår var de små barnen trötta och vi la oss redan 19.10. Jag vaknade kl.21 och såg på en film med Benny.

Idag bär det av till Carola för vår insta-live. Det har varit lite hattigt med det pga sjuka barn m.m men idag ser det ut att kunna funka för oss båda 😉 Sedan har jag utvecklingssamtal för 2 barn.

Jag behöver börja rota fram julgardiner och stakar inför helgen också. Lilla klädkammaren de är i måste dock tömmas lite så jag kommer åt sakerna och det gör att jag känner hur orken tryter 😅 Tanken är också att jag ska tvätta fönsterna när gardinerna byts. Jag hatar att tvätta fönster! Men det måste göras så det blir helgens nöje.

Hoppas ni får en fin dag ❤️

 1. Ullis skriver:

  Lyssna på kroppen och vila istället. Det är mest mörkt nuförtiden så fönsterna kan du tvätta till våren. Styrkekram till dig Mirka!

 2. Utsikten är underbar! Kan inte få nog av bilderna Kanske en foto-utsällning? Trevligt att läsa om dina julförberedelser!

 3. Mia skriver:

  Du får kosta på dig en Kärscher fönsterputsmaskin så blir det mycket roligare. Finns på Bauhaus för 399:- Garanterat bäst resultat.

  1. Malin skriver:

   Min mamma har en sån som hon kom med en gång och putsade våra fönster. Jag tyckte det var ett himla krångel bara, man skulle dra sakta så den hann suga upp vattnet sen torka av den mellan varje drag, tog jättelång tid, och sen tyckte jag det blev en hinna kvar på rutan så det såg småskitigt ut efter bara några dagar. Det var nåt särskilt medel man skulle ha. Jag tar en trasa avsedd för fönster och speglar, endast vatten, och bara torkar av. Går fort och blir bättre resultat.

  1. P skriver:

   Jag har provat. Jag tvättar hellre fönstren utan den maskinen.

 4. Jenny skriver:

  Vad fin du är ❤ Grönt är verkligen din färg 👍
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..