ANNONS

Redo för Nisse ❄️

/

Igår var det halt som f*n på vägarna på morgonen men under dagen blev det varmare och även halvt storm med snöblandat regn. Jag hade kvällen innan lastat bilen med sopor som skulle kastas men inte en chans att jag tänkte stå i stormen och sortera papp, plast mm. Enklast är så klart att ha det gjort hemma men den biten funkar inte riktigt så bra här när andra familjemedlemmar kastar det som ska sorteras i närmaste kassen 🙈 För mig är det ändå viktigast att de vet vad jag vill ska kastas i sorteringen sen kan jag sköta resten 😉

Jag hade en lunchdejt med Carola vilket vi inte hunnit med under hela hösten. Handlade lite klappar och käkade lunch. Vi älskar ju sushi och Gränby C har hittills haft ett sushi-ställe. Men nu har centrumet byggts ut och vi hittade ett nytt hak som vi testade.

Och jag kommer nog att fortsätta äta på nya stället 😉

Vi är lika efftektiva båda två och hinner med mycket det tiden vi ses 😅

Mötte upp Linnea så åkte vi hem för att hämta Benny som skulle till läkaren igen. Först hade jag dock ett utvecklingssamtal med Nellie som Linnea och Benny fick hänga med på. Och Älva som skulle åka med oss efter skolan 😅 Samtalet gick bra och vi stressade vidare mot sjukhuset.

Läkaren sög återigen rent i örat och konstaterade att det såg sämre ut igen 🙁 Benny har dels en kraftig infektion och även svamp i örat. Först fick han droppar mot infektion och sedan, besök nr.2 penslade de med nåt svampdödande inne i örat och bad honom sluta med dropparna. Nu skulle de pensla på nytt men som sagt var så har infektionen blivit värre. Så han skrev ut andra droppar och vi får fortsätta att åka in för att även pensla i örat.

Resten av dagen blev lugnare 😅

När de små hade somnat fixade jag med lite hjälp av Linnea ihop Nisses hus. Först skulle jag bara ha en Nisse-dörr med lite tillbehör …

Ett set från Rusta.

Men sen snubblade jag över några Nisse-grupper på fb och så vart det lite mera 🙈😇 Jag hade velat göra såå mycket mera men lyckades hejda mig 🤣

Pysselverkstad

Linneas uppgift var att göra en snölykta och det blev jättebra 👍

Jag har Ikeas växthus socker som jag tog bort framskivan på och tejpade fast ett bakgrund som vägg.

Fejksnö, småpryttlar, en stjärna och ljusslinga senare var det klart 😊 Nu väntar vi med stor spänning tills Nisse flyttar in 😉

Mina stora kids är nog rörande överens om att min humor är mindre bra….

Igår såg jag nåt roligt på fb som jag var tvungen att skicka till Linnea. Jättekul enligt mig…

Hon bara meh maammmaa, du har så dålig humor 😅

Mer Linneas smak

🤣🤣

1:advent på söndag. Är ni redo ?

Kram ❤️

7
148

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00