1:a advent

God morgon på er ❤️ Första advent idag och jag fick upp alla adventsljusstakar i tid 😅 Bytte även gardiner i köket och rensade i det lilla rummet där alla julsakerna och massa annat är. Mycket behövdes tas ut innan jag ens kom åt julsakerna men nu är det rensat och klart med ordning och reda 😉

Beställde 2 st såna här fina lampor från Cellbes när de i veckan hade en dag med 50% på alla outlet-varor 👍 Jättefina.

Igår fick barnen ett litet brev från Nisse.

Så spännande 😊

Nisse berättade att han ville bo hos oss ett tag om han fick och att han hade gömt en varsin present till barnen. Det blev en vild jakt och alla hittade en varsin adventskalender 😉

Nellie skrev ett tackbrev och de mindre barnen ritade en varsin liten teckning. De har Nisse läst under natten och han har även varit lite busig inatt 🙈

😉🙈🙈

Igår åkte vi till Ica Maxi för att köpa lördagsgodis. De bjöd på glögg, pepparkaka, clementin och en godisbit vid ingången och inne kunde barnen gå tipsrunda. Lite längre inne i butiken satt tomten som barnen kunde få träffa så vi ställde oss i kön. Victor, Oliver, Alice och Thor var inte så sugna på att prata med tomten så de roade sig med pyssel som fanns bredvid 😉 Man fick dekorera pepparkakor med kristyr, strössel och smarties 😃 Äntligen blev det vår tur och då vågade inte Lilja fram till tomten utan stannade kvar vid vår kundvagn.

Barnen fick en varsin julklapp och de fick även det till sina syskon 😉

Tacos till middag och en film fick avsluta kvällen.

Önskar er en fin 1:a advent ❤️

LOADING..