Kan man få nog…

Innehåller reklamlänkar

När man väl börjar ta fram julsaker så blir det för mig lätt att jag får lite mani. Jag älskar ljus-saker nu när det är konstant så mörkt och hittar jag någonting användbart på rea….då köper jag det.

Dagens klipp hittade jag på Ica Maxi när jag handlade i morse 😉

Ett jättefint adventsljusstake med 50% rabatt. Det följde med även silverringar så man kan välja om man vill ha guld eller silver 😉 Just nu ångrar jag att jag köpte bara en och jag hoppas att de finns kvar nästa gång jag handlar.

Jag såg att Cubus.com har ett bra medlemserbjudande –  30% rea på alla jackor.

Kostar ju inget att vara medlem och man samlar poäng på sina köp 😉

Denna gröna jacka köpte jag för ett tag sedan och älskar jackan 👍

Jag är även lite sugen på den här svarta jackan som är lite längre än min jacka….

Det finns en hel del fina jackor även till barn –Rosa parkasGrå jackaRöd jackaBlommig jacka

Det är ett riktigt tråk-väder ute. Grått, regnigt och geggigt. Smått deprimerande. Vad tror ni…. Får vi snö till julen? Uppe i norr lär det ju finnas snö men vi som bor lite längre ner i landet 😉 Jag hoppas på snö men de senaste åren får det att se mörkt ut….

Kram ❤️

LOADING..