Julbak och 3:e advent

Äntligen fick vi lite mera snö, kidsen var överlyckliga när de tittade ut i morse ❄️

Nu leker de för fullt 😁

Nellie hade tandläkare i morse och förskolebarnen fick följa med dit. De fick stanna hemma idag med Nellie som tyckte att tandläkarbesöket var riktigt jobbigt.

I helgen har Victor, Oliver och Thor varit hos deras pappa. Vi andra har fortsatt med julförberedelserna och även bakat lite.

Lussebullar på gång

Jag gillar inte russin i bullar så testade att ha i center-choklad istället. Det blev supergott 👍

Linnea har haft siktet på att göra helt eget pepparkakshus…

I lördags ritade hon mallarna och gjorde sedan klart alla delar

Hon jobbade hårt och det blev ett jättefint slutresultat 😍 Med pingviner och allt 😉

Nellie och Älvas kreation blev riktigt bra också 😊

Jag har fått fram resten av julpyntet dvs mina tomtar 😁 Älskar mina tomtar!

Julgran har jag inte ännu orkat deala med, orken tog till sist slut efter evigt tjat och städande. Det är många viljor och önskemål om det mesta och just nu om julpyntandet, julklappar osv. Jag gör allt jag kan för kidsen men ibland känner jag att det vore nice med lite tacksamhet tillbaka liksom 😅 I vissa stunder blir det lite övermäktigt för mig helt enkelt.

❄️ En vecka kvar till jul nu ❄️

Tack för era svar ang. allergi ❤️ Då förstår jag att allergi kan dyka upp när som helst, ska boka tid för tester så man vet mer exakt vad hon är allergiskt mot.

Kram ❤️

 1. Alma skriver:

  Såg en gammal säsong av FA och måste säga att jag tycker att Oliver och David är otroligt lika varandra!

 2. Stina skriver:

  Ja din exman verkar inte vara nån bra far. Han har ju massor av barn, egoist verkar han vara . Du ska nog vara glad att.
  du lyckades komma ifrån kräket. Tur dina bara har en supermamma i alla fall
  Stor julkram

 3. JLB skriver:

  Så mysigt att ni grejar och donar, känner en familj med sex barn som inte gör något för sina barn alls.. Inget pyssel, bakanade m.m i jul, skjutsar inte ens till aktiviteter med skolan såsom marknader osv. Visst att de kan vara jobbigt och att man är ointresserad själv men tror de ger glada barn att ge dom lite av sin tid, låta dom pyssla eller baka pepparkakor. om så bara en stund varje dag.. Starkt av dig att kämpa på med alla barnen själv! Och förstår dig, har själv fem stycken hemma med starka viljor, mycket åsikter och lite tacksamhet ibland.. 🙁

 4. Hej! Har skrivit till madeleine också. Är lite orolig. Har ingen att prata med. Skulle vilja ha lite råd från er med många barn. Har du fött någon av dina barn hemma? Väntar barn nr 7 om två veckor och har ingen som vill passa våra barn. Min familj har vänt oss ryggen pga barnantal. Nu funderar jag på att föda hemma. Har alltid haft snabba och problemfria förlossningar. Har aldrig behövt smärtlindring. Men tänk om nåt händer? Om barnet inte andas eller har navelsträngen runt halsen. Jag är väldigt orolig. Har pratat med min bm. Hon sa att man inte får ha syskon med till förlossningen. Tänkte ta med de 2 minsta annars. Tacksam för svar! 🤗 kram!

  1. Hej Viktoria! Jag har inte fött barn hemma och också blivit igångsatt pga snabba förlossningar, barnvaktsproblem osv. Jag personligen skulle inte våga föda hemma fast alla mina förlossningar varit problemfria och det eftersom blödningsrisken ökar ju fler barn man fått. Om du försöker få till en igångsättning och pappan stannar hemma? Jag skulle nog hellre föda ensam på förlossningen än att ta med barn dit…
   Prata med din bm och förklara allt så kanske ni kommer fram till en bra lösning ❤️

 5. Lena skriver:

  Riktigt vidrigt hur en pappa kan bara kan skita i sina barn, det gör mig så jädra arg !!Hur är man pantad då lixsom…..

  1. Lisa skriver:

   Min pappa var likadan när mina föräldrar skildes. Många och långa perioder utan kontakt med honom alls. Tills vi blev i äldre tonåren och han insåg att de hade vart lite trevligt att ha kontakt med oss.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..