Mina tomtar m.m

Ligger i sängen bredvid 2 sovande små barn. Dagen har varit hektisk och jag somnade ett par timmar när jag nattade barnen så nu är jag inte så trött längre 😅

Idag har jag haft en dag i Stockholm där jag har spelat in en liten reklamfilm 😉 Jätteroligt men också kallt efter ett tag utomhus. Stressade hem och hann till förskolan i tid, eller till och med med en kvart till godo. Man vet aldrig hur trafiken är till och från Stockholm men idag flöt den på precis som den ska.

Hem och fixa med tvätt och sedan mat. Städa lite och hämta ett barn från en kompis. Kände mig lite småstressad över att få upp julgranen också. Det tar sin tid och då menar jag timmar innan den är helt klar 😅

Tog tag i det och nu står själva granen på plats i väntan på att bli pyntad 😉 Fortsättning på den följer nog imorgon.

Mina tomtar är på plats

De minsta i köket

Och en på bordet

I vardagsrummet

Och utanför Alices rum.

En tomte är hos Jennifer och en annan fick sin plats senare 😄 Bara stora tomten kvar men han kommer fram när granen är klar.

David och Lilja älskar tomtarna och skulle gärna vilja leka med de 😬 Jag vaktar de ( tomtarna ) med hökögat och hotar med tomtarnas eviga försvinnande om man inte låter bli de 😇 Verkar fungera 😂

Imorgon kör jag och Carola live och på torsdag är det julavslutningar på skolan. Sista förberedelserna ska göras och Linnea har fått i uppgift att skriva en lista på allt som behövs handlas till all julgodis vi ska göra under helgen. Det blir en del veganskt och lite vanligt.

Annars börjar jag känna mig klar. Väntar på några sista paket och ska även komma på nåt litet att köpa till allas julstrumpor vilket är nytt för oss. Tips tages gärna emot ❤️

Kram ❤️

 1. Mina brukar få varsin bok i julstrumpan och lite godis. I år får de även en film som de kan roa sig med i bilen då vi har några timmar att spendera där…
  God Jul!

 2. Gunilla skriver:

  Jag brukar lägga i någonting ätbart och någon leksak. När barnet blir större blir det någon tidning istället för leksaken.

 3. Sara skriver:

  Ngn liten leksak el pysseltidning el ngt kanske? Jag fick alltid ngt typ örhänge i strumpan och jag älskade det😍 Men ngt o sysselsätta sig med i väntan på tomten är ju aldrig fel, o kanske ngt litet gott o tugga på, det är ju ändå jul! Du kmr säkert på ngt bra!!!!
  Riktigt god jul på er❤️🎄

 4. Keiju skriver:

  Vi brukade få något godis (typ polkastänger, liten godispåse) något som passar ålder på oss tex jag bukade få någon form av bok medan bröderna fick leksaker (en bil eller liknande) sedan fick vi en gemensam tex en videofilm, ett spel så vi var upptagna tills det var Kalle Anka.

 5. Åå så fint du har. Så himla mysigt att få ställa fram tomtarna. Ha det bäst och Lycka till med julgodiset ❤️ Kram till er alla.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..