Äntligen är den klädd 🎄

Sitter ner med en välförtjänt kopp kaffe och andas ut. Dagen har varit hmmm….mindre bra med en hel del stress. Jag åkte till Stockholm med Linnea för att köpa hennes julmat i en vegan-affär. Efter det skulle vi på lunch med Eva från CancerRehabFonden och Mona men det sket sig rejält 😒 Vi hade ett helsike att hitta fram till vegan-affären. Gps-en var nog nära på att få tuppjuck efter alla omdirigeringar pga olika vägarbeten. Jag var definitivt nära på att tappa humöret efter att ha kört omväg på omväg runt Stockholm i över en halvtimme 🥵

Vi kom tillslut fram och handlade det som skulle handlas. Så blir David sjuk i feber. Bara att snällt åka hemåt istället för att luncha.

I tisdags fick jag ju upp själva granen…. igår skulle jag fortsätta med den och då börja med belysningen. Har 2 ljusslingor i granen mem tyvärr är den ena så gammal att flera av de små led-lamporna har slocknat för gott. Jag satt upp slingorna men störde mig enormt på att många av lamporna inte lös 🤨 Jag kunde inte ignorera problemet så järnet in till Uppsala och försöka hitta ett likadant ljusslinga. Mina gamla är från konstsmide och de har olika blink-funktioner. Älskar det behagliga blinkandet som jag alltid använt. Tror ni att jag hittade likadant?? Nej, så klart inte! Efter massa letande valde jag ett nytt som inte blinkar men det positiva är att den är så lång att jag behöver bara en slinga 😉 Jag tröstade mig med en ”Nisselina” som var nedsatt 50%.

Är lite småkär i den 😍

Bytte ljusslingorna och efter det orkade jag inte fortsätta med pyntet.

Men man måste ju bli klar med julgranen så idag gav jag mig fan på att den skulle pyntas klart 😅

Förra året räckte inte kulorna och baksidan av granen fick vara utan pynt 😇 Jag köpte mera kulor på rean sen efter jul och tänkte nu att allt var under kontroll. Eller …..?

Inte 🤣🤣 Granen står fortfarande ganska tom mot väggen 😉🎄 Jag hade ju kunnat fördelat kulorna så att de räckte men inte en chans att jag skulle före det! Jag har alltid fullproppat med julgranskulor och att det saknas en del bak i granen är inget som syns 😉 Men jag ska köpa nya kulor igen och se till att de inte .

Granen

Jag har även köpt bokstäver ( M för Mirka, L för Linnea osv ) som barnen fick hänga upp 😃

Nisse hade varit lite busig inatt 🙈

Skor stod i kö

Och alla hade en liten choklad-tomte i sin sko 😉🎅🏻

David har mått bättre med har en jobbig hosta. Imorgon är tanken att handla julmaten och de sista små kompliteringsklapparna. Julgodis ska också börjas med. Sen när jag är klar med alla bestyr ska jag banne mig inte röra en fena mer än nödvändigt 😅

Kram ❤️

 1. anonym skriver:

  Hej!
  Vet ej om så är fallet nu men mina vårdkontakter på 1177 fungerar ej riktigt som det ska vissa ggr. Ibland syns anteckningar bara från vissa mottagningar så prova logga in några dagar igen. Dessutom så syns alla makulerade anteckningar i journalen (ej i mina vårdkontakter) så det ej skall gå att ta bort anteckningar precis som du beskrev. (Om de hunnits signerats). Ring CESÅ, de kan hjälpa till med utskrift från journalen. Lycka till och ha en bra Jul!!

 2. M skriver:

  Vi klär granen kvällen innan julafton. Men den står inne nu. Vi har en riktig gran
  Din gran är JÄTTEFIN.
  God Jul till dig o alla barnen
  Du gör ett jättejobb.

 3. Oj oj vilken tjusig gran.Ursnyggt.Bra jobbat Mirka.Du är bara bäst.
  Nu kan du klappa dig på axeln.God Jul!

 4. Carola skriver:

  Hej mirka. Vart har du köpt bokstäverna som du hängt i granen ?

 5. Mia skriver:

  Du är så grym!! Hoppas du får en lugn och mysig jul efter all stress och fix. 🌲🎅🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..