Familjen, besök m.m

Innehåller reklamlänkar

Det är konstigt hur dagarna går undan även när man egentligen inte gör så mycket. Full rulle ändå och vips så är det kväll igen 😅

På juldagen åkte jag och de 7 barnen som ville med till min storebror där mina syskon och föräldrar samlades. Alice och Linnéa var förkylda och stannade hemma med de stora killarna som hellre spelade än följde med . Vi hade en mysig eftermiddag med massa prat, skratt och spel ❤️ Det fick bli donken med oss hem som middag. Annandag gick undan av sig själv. Vi åkte och handlade, skjutsade iväg Selina till en kompis. Spelade spel och barnen lekte med sina nya saker.

Morgonen börjas oftast med att rita/måla i lugn och ro 😄 Vet inte hur många såna där pennset som har passerat denna familj genom åren 😂

Min amaryllis blommar äntligen 😍

Igår kom min nyfunna vän Jeanette på besök med ett av sina barn. Henne har jag blivit vän med via Instagram och jag är tacksam för att vi fått kontakt då hon är en otroligt fin människa ❤️

Barnen träffade henne för första gången och även de gillade våra nya vänner 😉

Jag har tillbringat morgonen med att kolla hur reorna ser ut och det finns en del bra att hitta här och var 😉

Dels så vill jag påminna om stora rean hos kidsbrandstore.se med upp till 80% rea och med min kod: MIRKA10 får ni ytterligare 10% på alla rea-produkter 👍 gäller till 31/12

Fyndade bl.a. Nellies tröja och

Victors t-shirt 👍

Ellos.se har också rea – upp till 70% och extra 15% just nu 👍

Och jag hittade nåt där…. eeh… alldeles för mycket 😅

Den här tex

Och denna klänning 😉

Cubus har upp till 50% och jag vill bl.a. tipsa om vissa plagg hos de

Mina killar gillar långa tröjor och Thor får den här ovan.

Mina barn behöver inga jackor men vill ändå tipsa om att Cubus har nu massa jackor för halva priset som tex den här ovan 😉

Den här stickade tröjan fastnade jag själv för

Och den här pyjamasen ska jag nog passa på att köpa 😇

Nu ska vi ta itu med denna fina dag 😃

Kram ❤️

  1. Maria skriver:

    Hej Mirka! Har följt er sen när ni var med i familjen annorlunda och tycker att ni verkar vara en sån härlig familj. 🙂 Nu till min fråga. En sån där målarlåda. Är det bra tuschpennor i dem? Jag har en son som blir 3 år i. Mats och hittills har jag köpt på Ikea och så men det här var ju billigare med så mycket olika pennor i. Kram till hela familjen från en trogen bloggläsare

  2. Ser ut som ni haft det lugnt och skönt! 💕
    Härligt att lära känna nya fina människor! Ha en riktigt fin fortsättning på det gamla året och Gott Nytt År!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..