Hej och hå

Årets sista dag och jag har funderat på att summera mitt 2018 men behöver få sitta lite mera i lugn och ro för det så jag kan samla tankarna 😅 Just nu är det full rulle på kidsen, vi har nyligen ätit vår delikata nyårsmiddag helt enligt barnens önskemål – Broccolisoppa med vitlöksbröd 😂 jag som hade önskat få sätta tänderna i en blodig oxfilé 😇

Snart ska jag dock göra lite lyxigare efterrätt efter mina önskemål 😉

I helgen var Selina, Victor, Oliver och Thor hos pappan och jag tog de hemmavarande barnen till Naturhistoriska riksmuseet i lördags. Jag gillar det museet då den passar barn i alla åldrar 😄

Vi tillbringade ett par timmar där fram tills barnen började bli lite väl hungriga. Eftersom jag hade en vegan och en vegetarian med mig så var det enklast att åka till en Max och käka. På kvällarna har jag och Benny kollat på filmer långt in på natten. Just nu har jag inga sovtider jag rättar mig efter med de mindre så det blir sena kvällar för även de 😅

Igår kom barnen hem igen och Alice åkte till våra gamla grannar i Torstuna där hon har firat nyår de senaste åren. Idag har vi skjutsat Benny till en kompis utanför Björklinge och Jennifer har åkt till sin kille. Resten är hemma 😁

Nu ska jag förbereda efterrätten så hörs vi sen ❤️

  1. JLB skriver:

    roligt med museum! funderar på vad vi ska hitta på med 8-åringen nästa helg, är mammavecka men vi tänkte låna henne och göra nåt för lite egentid, de va ju en bra idé! 😀

  2. eva skriver:

    Önskar dig allt gott 2019 och fortsatt styrka att vara sån supermamma och supermänniska som du är!!GOTT NYTT ÅR och StyrkeKramar❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..