1 vecka kvar

Innehåller reklamlänk

Sitter i soffan och slötittar på en av Jurassic Park-filmerna med några av barnen. De filmerna har man sett ett antal gånger men likväl fastnar man alltid vid de när de visas på tv 😉

Tjejerna somnade tidigt till filmen.

Hur har ni det efter stormen som härjat sedan igår kväll? Det blåste riktigt rejält under natten och Nellie hade svårt att sova. Hon kom och la sig i min säng och tillslut somnade hon om.

På morgonen såg vi att grillen hade haft en tuff natt 😱🙈 Tur dock att allt annat verkade vara i ordning.

Kom på idag att det är dags för mig att börja nedräkningen. Tiden från min senaste konsultation hos Akademikliniken till nu har gått väldigt fort. Säkert för att jag inte haft tid att tänka så mycket på annat än julen.

Men nu är det en vecka kvar, nästa onsdagkväll är jag opererad och ”klar” 🙏

Jag är nervös och kommer att bli ännu mera nervös fram till dagen D. Men jag är framförallt förväntansfull. Äntligen äntligen börjas min resa mot en starkare kropp. Det kommer att bli tufft, tiden efter operationen, någonting som har tidigare fått mig att vela inför beslutet men i långa loppet är allt det jobbiga värt det. Jag har verkligen fullt förtroende för min kirurg Gabriella Sellman och det är jätteviktigt för mig.

Nu är det slut på dinosaurierna och några sovande barn ska flyttas till sängarna 😅

Sov gott ❤️

 1. Zoe skriver:

  Ett till tips från en som gjort bukplastik: köp hem nipaxon mot rethosta och nått annat mot slemhosta. Ifall du råkar få hosta som jag fick . Då man inte kan hosta de första dagarna (bränner som eld då) och man typ väser fram hostan haha 🙂

 2. Ida skriver:

  Lycka till! Du är så värd detta 💗😀!

 3. Karin skriver:

  Grillen ska nog inte stå ut året runt!
  Lycka till😊💖

  1. M skriver:

   Gasoltuber ska skyddas från värme och kyla.
   Därför gills bara vanlig grill

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..