1 vecka kvar

Innehåller reklamlänk

Sitter i soffan och slötittar på en av Jurassic Park-filmerna med några av barnen. De filmerna har man sett ett antal gånger men likväl fastnar man alltid vid de när de visas på tv 😉

Tjejerna somnade tidigt till filmen.

Hur har ni det efter stormen som härjat sedan igår kväll? Det blåste riktigt rejält under natten och Nellie hade svårt att sova. Hon kom och la sig i min säng och tillslut somnade hon om.

På morgonen såg vi att grillen hade haft en tuff natt 😱🙈 Tur dock att allt annat verkade vara i ordning.

Kom på idag att det är dags för mig att börja nedräkningen. Tiden från min senaste konsultation hos Akademikliniken till nu har gått väldigt fort. Säkert för att jag inte haft tid att tänka så mycket på annat än julen.

Men nu är det en vecka kvar, nästa onsdagkväll är jag opererad och ”klar” 🙏

Jag är nervös och kommer att bli ännu mera nervös fram till dagen D. Men jag är framförallt förväntansfull. Äntligen äntligen börjas min resa mot en starkare kropp. Det kommer att bli tufft, tiden efter operationen, någonting som har tidigare fått mig att vela inför beslutet men i långa loppet är allt det jobbiga värt det. Jag har verkligen fullt förtroende för min kirurg Gabriella Sellman och det är jätteviktigt för mig.

Nu är det slut på dinosaurierna och några sovande barn ska flyttas till sängarna 😅

Sov gott ❤️

 1. Du förefaller pigg av bilderna att bedöma. Hoppas så att det fungerar bra med operationen och allt! Hur har du ordnat med avlastning efter ingreppet? Önskar jag bodde nära dig och din familj . Lite hjälp kan alla behöva! Lycka till och ta det samtidigt lugnt om möjligt!.

  1. Hon ska sluta magmusklerna som gått av invändigt pgr av tvillinggraviditeter o många bebisar.Har själv likadant o en kanonkula som ser ut som man e i 5e månaden.E dock 60+ så who cares.Lycka till o ta de varsamt efteråt :):)

 2. Hej Mirka, Önskar dig lycka till med vad du nu skall fixa till. Hoppas att du har back-up när du kommer hem – viktigt som tusan:-).

 3. Hej Mirka! Jag gjorde den operationen på AK(fast i GBG) för snart två år sedan. Mina bäst tips är:

  Köp hem/fixa:
  Laxerande för magen (man blir snabbt förstoppad av morfin – och det är inte roligt att behöva krysta när magmusklerna är sydda…).
  Läsk med socker (perfekt vid blodsockerfall de första gångerna du ska upp och röra dig).
  Pall till duschen (du vill inte stå de första gångerna).
  Underlägg till sängen (för att fånga upp ev blod och sårvätska).
  Massor med kuddar att sova med (din rygg kommer att döda dig…).

  Lycka till!

 4. Stort lycka till med operationen Mirka!!
  Tips angående gasolen, ta in den i förråd eller liknande där temperaturen är över noll, annars dunstar gasen, har jag hört. Dessutom är det inget bra att den flyger omkring..😊 Här flög studsmattor omkring under stormen. Kram

  1. Studsmattan bör man väl plockat undan så här års. Samt att den ska förankras i marken även under sin säsong, kan ju blåsa även på sommaren.

   1. Det är ju ingen som plockar undan ställningen, men detta år har de flesta härikring allt kvar. Förankringen struntar nog de flesta i, vad jag har sett.

    1. Vi plockar ner rubbet. Man är väl rädd om sina grejer. Samt förankrar. Vid blåst kan ju både studsmattan bli förstörd samt att den kan blåsa runt o förstöra annat. Hos grannar tex. Men då återställer du och betalar skador hoppas jag.

   2. Ska och ska, det är mycket som man ska men som få människor gör. Om alla sköter sitt på det viset man vill så blir det bra. Pekpinnar är aldrig fint att komma med.

 5. Ett till tips från en som gjort bukplastik: köp hem nipaxon mot rethosta och nått annat mot slemhosta. Ifall du råkar få hosta som jag fick . Då man inte kan hosta de första dagarna (bränner som eld då) och man typ väser fram hostan haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..