Småbarnsfritt, bio mm

Hej hej så här en lördagskväll 👋 Hoppas att ni har det bra?

Jag pustar ut efter en dag i rörelse och samlar mig lite ork till att plocka undan julen. Behöver verkligen få det gjort innan onsdag och har även en del annat jag måste fixa innan jag opereras. Allt för att underlätta för mig själv sen 😉 Tusen tack till er som har gjort bukplastik och lämnat goda råd 🙏❤️

Igår åkte de 4 minsta till deras pappa över helgen. David velade in i det sista vilket inte är så konstigt då det är så långa perioder mellan umgänget 😟 Men eftersom jag ändå vet att de får det bra och så så pushade jag på honom att följa med vilket han tillslut gjorde. Men omg så tyst det blev i huset! Vi alla har verkligen saknat våra små troll ❤️ Men nu har jag och andra sidan kunnat umgås med de större barnen på ett bättre sätt 😉

Igår ville kidsen ha filmkväll hemma. Vi köpte hem chips och även lite julgodis som såldes för halva priset.

Jag tog mina favoriter som jag inte köper allt för ofta. Det är omöjligt att sluta äta de och magen blir som en tickande bomb efteråt men de är oemotståndliga 🤪

Vi såg på film till sent och jag hade svårt att somna ensam i min stora säng.

Jag hade tid att passa idag för att hämta Alice från Enköping så det blev ingen större sovmorgon. Apropå Enköping så hade jag en något hispig tjej här hemma igår. Ni missade väl inte….

Först läser hon om ett misstänkt fall av ebola i Enköping och det är fööör nära oss så hypokondrin och paniken steg ett snäpp. Sen läser hon vidare att patienten är förd till Uppsala. Ja ni kan nog tänka er… om Enköping var för nära liksom 😬 Som tur är så var det ett falskt larm och vi kunde andas ut 🙏😅

Lyxfrukost fick starta dagen och alla klev upp för att inte missa godsakerna 😂

Vi hade bokat biobiljetter till kl. 15.15 så jag hämtade hem Alice i god tid.

Kommer nog fota de här varje gång jag besöker biografen 😍

Jag älskar nordisk films nya biograf i Gränby c! Vi valde att se filmen i en vanlig salong vilket inte är fy skam. Man sitter/ligger som en kung 👍

Vi såg Aquaman – ungarnas val och funkade även bra för mig 😉

Foto: Alon Amir

Den var bra 👍

Nu har vi ätit och ungarna har spelat spel

Riktigt roligt spel – rekommenderas !

Jag har som sagt var en del att göra. 2 jobb att förbereda, julen ska bort, tvättstugan måste fixas lite inför nya maskiner och en del annat småjux. Jag sitter i fåtöljer och känner att här sitter jag ju rätt skönt 😇

Trötter-bild på mig igår

Kram ❤️

 1. Lena skriver:

  Såg barnen på Leos lekland i Västerås förra helgen med sin pappa. De såg ut att ha det roligt 🙂

 2. JLB skriver:

  Är det fläsksvål?? låter som de på namnet 😮 fy satan vilken spykänsla hahah! hur kommer man ens på att göra nåt sånt som snacks?? 😮 😀

 3. L skriver:

  Tycker också att du ser bra trött ut. Försök att vila. Det är en stor operation du har framför dig även om jag inte gjort det själv. Är opererad i magen i unga år så vet. Tror om du berättar för barnen att det inte behövs så mycket fläkt och fläng utan du är en urbra mamma även om du inte flackar och far, leker och härjar. Barn förstår mer än man tror. Du behöver tänka på din hälsa. Du har många år kvar med små barn. Snälla ni, hoppa inte på mig nu för jag menar bara väl för att storma in i den berömda väggen är lättare än man tror. Man kan bli utbränd fast man inte jobbar 8-17. Mirka jobbar betydligt mer. Du/hon jobbar häcken av dig/sig. Vila Mirka så mycket du kan. Be dom stora om hjälp. Hoppas operationen går bra.

 4. Härligt med lite tid för dom större,det uppskattades nog😊
  har aldrig hört om den filmen,måste kika på den.
  Hoppas du fick sova nått inatt❤️

 5. Eva skriver:

  Varför har inte pappan alla barnen samtidigt halva jullovet i alla fall?
  Har han inte plats eller vill dom inte?

  1. Agneta skriver:

   Ja du Eva tycker du verkligen att Du har med det att göra??? Även om man har en blogg så finns ingen lag på att man måste svara på alla korkade frågor om sig själv, barn, ex och allt annat privat för att stilla nyfikenheten hos vissa följare ( som verkar sakna eget liv).
   Jag tror faktiskt Mirka och pappan löser det där själva utan ”vår hjälp”.

   1. Eva skriver:

    Nädu Agneta, Mirka behöver inte svara. Och Ja, Mirka löser det alldeles utmärkt själv verkar det som. Känns inte som hon har nån större hjälp av någon annan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..