Imorgon är det dags 👍

Det har varit några hektiska dagar för att få allting att klaffa inför min operation och nu efter många om och men som nästan fick mig att ge upp så ligger jag i lugn och ro hemma hos min vän Mona och njuter av tystnaden och samlar mig inför imorgon dagen.

Jag har duschat och tvättat mig med Descutal och den känslan är ju si och så 😅

Svinto till hår och saknar mitt ansiktskräm 😉

Min mamma kom till oss redan igår och jag såg till att fylla kyl och frys till max. Inget skall lämnas till slumpen liksom . Hade 2 samarbeten att förbereda också och i all stress blev det strul med skjutsen till och från operationen också 😦 Då blev jag riktigt gråtfärdig och kände att nu sket sig allting trots planeringar i god tid.

Tack gooode gud för världens bästa Mona som till slut löste mina megaproblem och erbjöd sin hjälp ❤️ Jag andades ut ända fram till idag när en snöstorm gjorde entré 😬 Mona föreslog att jag skulle komma till henne redan ikväll ifall vägarna skulle bli riktigt insnöade under natten och det var ett bra förslag. Jag körde min buss till Märsta där min ”pappa” ska serva den medans jag kurerar mig och Mona hämtade mig där 👍 Det var inte roligt att köra bil, framförallt från mig till Uppsala var det hemskt väglag ! Motorvägen var bättre men det gick inte fort utan de flesta höll sig runt 70 km/h vilket var klokt gjort.

Monas dotter J bjöd på en god korvstroganoff och sedan har vi bara myst i varsin fåtölj 👍

Allt har gått bra hemmavid och mina nerver är i schack. Det jag oroar mig över mest just nu är hur toabesöken blir efter op. Låt mig få slippa förstoppning 😱 😅

Imorgon är det dags 😊

Kram ❤️

 1. Sofia skriver:

  Lycka till! Kommer säkert gå jättebra.

 2. Anki skriver:

  ❤❤❤

 3. Ulrika skriver:

  Morfin är förstoppande. Se till att få bulkmedel om du får Oxycontin eller liknande… eller håll dig borta från dem.

  1. Katrinplommon o russin är kanon för magen 🙂
   Drick mycket också ❤️

 4. Madde skriver:

  Ojoj Mirka du borde bli ljushårig igen… Du passar verkligen inte i svart hår, ser 10 år äldre ut… Vill bara vara ärlig mot dig.Tror många inte vågar det på denna blogg. //Madde

  1. Ulrika skriver:

   FY så hemsk kommentar!!
   Hur är du funtad som är så elak?!
   Det var inget ”ärligt” med det du skrev!!

   1. Marie skriver:

    Vad är så hemskt? Att hon inte vara gullar med?
    Viktiga är inte vad någon av oss tycker utan vad M trivs i..
    Tycker iofs att M passar bättre i ”mjukare” färg MEN, det är vad M tycker som är viktigt

  1. Stina skriver:

   Men jag kan hålla med JLB Mirka ar så vacker påbilden högst upp i bloggen och jag tycker hon skulle ha behållit det blonda,

   1. Visst hade Mirka någon hårfärg med rött i förut någon gång? Den tyckte jag var klockren, Lite tuff och rockig!

   1. JLB skriver:

    Jag har inte uttalat mig om hennes utseende! 😉

  1. Annika skriver:

   Tycker du att det är modigt att skriva elaka kommentarer?! Gör du så med människor du träffar på ”riktigt” också?!

   Ärlighet handlar inte om ge människor förolämpningar/kränkningar 🙁

 5. JLB skriver:

  vad är det du duschat med? är de något desinfencerande typ? läääskigt med operation. men de kommer nog gå bra! 🙂

  1. JLN. Precis,det är ett desinficerande/bakteriedödande medel som man duschar o tvättar sig med inför de flesta operationer. Många gånger gör man en dubbeldusch,alltså duschar med medlet två gånger med några timmars mellanrum kvällen innan op el oxå på morgonen samma dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..