Min tur 🤧

De senaste veckorna har jag sett hur vänner på Fb m.m varit sjuka och vi har klarat oss ifrån både det ena och det andra. Tills nu. Nellie och Älva blev förkylda före helgen och Jennifer kom hem från sin kille igår och hade också blivit alldeles täppt i näsan. Igår eftermiddag började jag känna av små tecken på att bli snorig och i morse vaknade jag tjock i både näsa och hals. Blää för det, har inte ork att vara sjuk. Må det bli lindrigt nu bara!

Så idag har vi tagit det riktigt lugnt. Ingen har haft överdrivet med energi tack och lov 😅

Tjejerna har spelat, ritat och pysslat. Spelet ovan köpte jag på rea nu när Toys r us konkat och kom väl till pass att ge de nu 😉

Igår hämtade jag ett paket som jag visst hade vunnit på postkodlotteriet…

Fina whiskyglas som mest troligt aldrig kommer att användas till att dricka just whiskey ur 😂

Nellie och Älva ville inte sova uppe i rummet och fick lov att bädda ner sig i vardagsrummet.

Riktigt mysigt ❤️

Älskar våra lugna och mysiga helgfrukostar

Bästa starten på dagen är en god frukost 👍

Snart ska jag iväg och möta upp de 3 pojkarna som varit hos deras pappa över helgen. Jag ska förbereda middagen först bara. Men först lite ingefärste till mig som blir bara mer och mer täppt i näsan för varje timme som går 🤧

Kram ❤️

 1. Sandra skriver:

  Jobbigt med förkylningar som går. Va skönt att ni kunde ta det riktigt lungt under helgen.
  Krya på er!!!

  P.s va roligt att de visar gamla avsnitt utan Familjen Annorlunda så här på morgonen. Brukar ni titta när repriser visas? D.s

 2. Karin skriver:

  Min kommentar kom på fel blogg fattar inte hur! Haha🤣😂. Hoppas du med får en fin vecka och inte för jobbig förkylning💖

 3. Elin skriver:

  Krya på dig! ❤️ Hoppas att du slipper hosta, för det är inte roligt med sydda magmuskler.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..