ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED LG

Life’s Good

/

I annonssamarbete med LG Electronics

Det finns några saker här i livet som är lite extra viktiga för mig och min vardag. Saker som jag vill ska vara bra för att underlätta mitt liv och min vardag så bra som möjligt. Få saker gör mig så glad som att få hem en ny tvättmaskin och torktumlare! En barnfamiljs stora dröm 😀 Mitt liv skulle stanna utan de maskinerna och de senaste 6-7 månaderna har min gamla torktumlare sjungit på sista versen och den har på sin höjd klarat av att torka några strumpor åt gången så en ny torktumlare fick mig nästan att testa göra frivolter på studsmattan av glädje för att den äntligen kom hem 😀 Jag hejdade mig med volterna men glädjen var enormt 😉

Så för nån vecka sedan fick jag maskinerna hemkörda och inkopplade.

Det är en sak att se maskinerna på bild på nätet men att se de på plats var bara woooow! Så fina de är sa jag typ 10 gånger på raken 😀

Jag har aldrig tidigare haft tvättmaskin/torktumlare som har klarat av så mycket tvätt som de här gör och det är ett stort plus för mig med en stor familj och massa tvätt dagligen.

Img 0455.jpg

Lyckan är stor när maskinerna står på plats färdigmonterade och klara.

Sedan satt jag och läste igenom manualerna för att lära mig olika funktioner och skötsel m.m.

Min fantastiska lifesaver LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) 

Img 0458.jpg

LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer ( RC90U2AV2W ) ( Klicka här ) för hela 9kg tvätt! Den kommer att tjäna mig väl är jag helt övertygad om 😉

Torktumlaren har dubbel besparing på tid och energi. Välj mellan energi- eller tidsläge för att verkligen optimera energiförbrukningen eller torktiden. Det blir 22% energisparningar med Energy Mode eller 28% tidsbesparing med Time Mode så man spar både tid och pengar och torktumlaren är snällare mot miljön tack vare sin låga energiförbrukning 🙂

Även torktumlaren har ett Allergiprogram som eliminerar upp till 99,9% av allergener som damm och kvalster. Det är perfekt för tex. sängkläder, barnkläder och filtar 😉

Det blir skonsamt för kläderna som torkas med låg temperatur. DUAL Inverter Heat Pump slätar ut skrynklor och reducerar krympning. Ett bra sätt att förlänga livslängden på sina kläder helt enkelt.

Torkningssensor som känner av mängden fukt på kläderna och ställer automatiskt in torktiden vilket ger också en skonsammare hantering av kläderna så att de aldrig blir utsatta för överdriven torkning.

Så är den wifi-ansluten. Perfekt att kunna hålla koll på tvätten och när den blir klar och man inte har möjlighet/ork att gå till tvättstugan 😀

Fjärrstyrning av torktumlaren: Tack vare SmartThinQ kan man enkelt fjärrstyra eller övervaka sin torktumling var som helst. Du kan också få en överblick av energiförbrukningen.

Img 0468 2.png

Såå cooolt 😀

Img 0476.jpg

Klicka HÄR för att läsa mera om denna smarta maskin 🙂

Så tar vi tvättmaskinen LG tvättmaskin ( F14AW0S ) 

Img 0457.jpg

LG tvättmaskin ( F14AW0S ) ( klicka här ) har en kapacitet för hela 10,5 kg! Och den har en hel del egenskaper som jag gillar lite extra mycket:

TurboWash som ger ett perfekt tvättresultat på endast 59 minuter och den har 15 % lägre energiförbrukning och 40% lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram! Perfekt när jag ibland har bråttom med tvätten 🙂

Med TrueSteam- tekniken kan ånga användas i flera tvättprogram. Tex: Steam Allergy Care tar bort 99% av kvalster och allergener från kläderna. Steam Refresh fräschar upp kläder och slätar ut skrynklor på bara 20 minuter 😉

Pausa och lägg till tvätt kommer jag ha behov av så ofta som jag missar nåt plagg och kan nu alltså bara klicka på paus och lägga till den tvätten jag missade 😉

Såklart är även tvättmaskinen wifi-ansluten 😉

Img 0470.png

Img 0477.jpg

Jag ser fram emot att testa de olika smarta funktionerna med tiden.

Klicka HÄR för att läsa mera om LG tvättmaskin (F14AW0S) 😉

Jag är så nöjd och glad över mina maskiner och deras funktioner och framförallt torktumlaren som jag hade stort behov av. De större barnen har fått hjälpa mig med tvätten efter min operation och det har varit enkelt för de och jag har kunnat ligga i soffan och hållit koll på när maskinerna är klara osv 😉

Img 0486.jpg

Img 0492.jpg

Efter ett par veckors daglig användning är jag supernöjd även fast jag inte ens hunnit testa alla funktioner ännu 🙂

Så till det bästa!

Jag har fått en rabattkod till er som ger 20% rabatt!

Kod: LGPEAK2018

Gäller på modeller: Tvättmaskin F14AW0S  och Torktumlare RC90U2AV2W

Koden är giltig till och med 2019-02-17

Och maskinerna hittar ni här och här 😉

37
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00