I annonssamarbete med LG

Life’s Good

I annonssamarbete med LG Electronics

Det finns några saker här i livet som är lite extra viktiga för mig och min vardag. Saker som jag vill ska vara bra för att underlätta mitt liv och min vardag så bra som möjligt. Få saker gör mig så glad som att få hem en ny tvättmaskin och torktumlare! En barnfamiljs stora dröm 😀 Mitt liv skulle stanna utan de maskinerna och de senaste 6-7 månaderna har min gamla torktumlare sjungit på sista versen och den har på sin höjd klarat av att torka några strumpor åt gången så en ny torktumlare fick mig nästan att testa göra frivolter på studsmattan av glädje för att den äntligen kom hem 😀 Jag hejdade mig med volterna men glädjen var enormt 😉

Så för nån vecka sedan fick jag maskinerna hemkörda och inkopplade.

Det är en sak att se maskinerna på bild på nätet men att se de på plats var bara woooow! Så fina de är sa jag typ 10 gånger på raken 😀

Jag har aldrig tidigare haft tvättmaskin/torktumlare som har klarat av så mycket tvätt som de här gör och det är ett stort plus för mig med en stor familj och massa tvätt dagligen.

Img 0455.jpg

Lyckan är stor när maskinerna står på plats färdigmonterade och klara.

Sedan satt jag och läste igenom manualerna för att lära mig olika funktioner och skötsel m.m.

Min fantastiska lifesaver LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) 

Img 0458.jpg

LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer ( RC90U2AV2W ) ( Klicka här ) för hela 9kg tvätt! Den kommer att tjäna mig väl är jag helt övertygad om 😉

Torktumlaren har dubbel besparing på tid och energi. Välj mellan energi- eller tidsläge för att verkligen optimera energiförbrukningen eller torktiden. Det blir 22% energisparningar med Energy Mode eller 28% tidsbesparing med Time Mode så man spar både tid och pengar och torktumlaren är snällare mot miljön tack vare sin låga energiförbrukning 🙂

Även torktumlaren har ett Allergiprogram som eliminerar upp till 99,9% av allergener som damm och kvalster. Det är perfekt för tex. sängkläder, barnkläder och filtar 😉

Det blir skonsamt för kläderna som torkas med låg temperatur. DUAL Inverter Heat Pump slätar ut skrynklor och reducerar krympning. Ett bra sätt att förlänga livslängden på sina kläder helt enkelt.

Torkningssensor som känner av mängden fukt på kläderna och ställer automatiskt in torktiden vilket ger också en skonsammare hantering av kläderna så att de aldrig blir utsatta för överdriven torkning.

Så är den wifi-ansluten. Perfekt att kunna hålla koll på tvätten och när den blir klar och man inte har möjlighet/ork att gå till tvättstugan 😀

Fjärrstyrning av torktumlaren: Tack vare SmartThinQ kan man enkelt fjärrstyra eller övervaka sin torktumling var som helst. Du kan också få en överblick av energiförbrukningen.

Img 0468 2.png

Såå cooolt 😀

Img 0476.jpg

Klicka HÄR för att läsa mera om denna smarta maskin 🙂

Så tar vi tvättmaskinen LG tvättmaskin ( F14AW0S ) 

Img 0457.jpg

 

LG tvättmaskin ( F14AW0S ) ( klicka här ) har en kapacitet för hela 10,5 kg! Och den har en hel del egenskaper som jag gillar lite extra mycket:

TurboWash som ger ett perfekt tvättresultat på endast 59 minuter och den har 15 % lägre energiförbrukning och 40% lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram! Perfekt när jag ibland har bråttom med tvätten 🙂

Med TrueSteam- tekniken kan ånga användas i flera tvättprogram. Tex: Steam Allergy Care tar bort 99% av kvalster och allergener från kläderna. Steam Refresh fräschar upp kläder och slätar ut skrynklor på bara 20 minuter 😉

Pausa och lägg till tvätt kommer jag ha behov av så ofta som jag missar nåt plagg och kan nu alltså bara klicka på paus och lägga till den tvätten jag missade 😉

Såklart är även tvättmaskinen wifi-ansluten 😉

Img 0470.png

Img 0477.jpg

Jag ser fram emot att testa de olika smarta funktionerna med tiden.

Klicka HÄR för att läsa mera om LG tvättmaskin (F14AW0S) 😉

Jag är så nöjd och glad över mina maskiner och deras funktioner och framförallt torktumlaren som jag hade stort behov av. De större barnen har fått hjälpa mig med tvätten efter min operation och det har varit enkelt för de och jag har kunnat ligga i soffan och hållit koll på när maskinerna är klara osv 😉

Img 0486.jpg

 

Img 0492.jpg

Efter ett par veckors daglig användning är jag supernöjd även fast jag inte ens hunnit testa alla funktioner ännu 🙂

Så till det bästa!

Jag har fått en rabattkod till er som ger 20% rabatt!

Kod: LGPEAK2018

Gäller på modeller: Tvättmaskin F14AW0S  och Torktumlare RC90U2AV2W

Koden är giltig till och med 2019-02-17

Och maskinerna hittar ni här och här 😉

 1. Mia skriver:

  Nu har jag läst 5 bloggar som testar dessa maskiner! 😀

 2. U-70 skriver:

  Bra val med maskin som tar stor tvättmängd. Alltid undrat hur du hinner med all tvätt
  har fullt upp med bara tre barn visserligen har de mycke träningar och all extra tvätt det medför. Tumlare har jag också längtat efter men tyvärr inte plats nu. Allt som underlättar vardagen👍

 3. Tommy skriver:

  Blir lite fundersam över er som påpekar reklamen. Skriver ni även till tv bolagen, biograferna, press och sidor på nätet i samma ärenden? Arbetar ni gratis? Om själva anledningen till era skriverier är att ni inte gillar reklam och att det är lite för mycket av den varan på bloggar som den här. Och inte någon annan anledning som avund eller missunnsamhet. Så är det lite fel ände att börja i kan jag tycka.

 4. Nanna skriver:

  Åh så spännande. Du får gärna skriva en ”utvärdering” efter ett tag om du vill.
  Hur många tvättmaskiner har du i hushållet?

 5. Johanna skriver:

  Tycker det är tråkigt att nästintill VARENDA inlägg i din blogg är ett samarbete…

  1. Ok då får du gärna specificera dig för jag håller inte med 😉 Kollar tex tillbaka på de 11 senaste inläggen och då är 3 av de i ett samarbete enligt avtal ( och 2 med reklamlänkar vilket jag inte hade behövt markera så då de inte tillhör ett samarbetsavtal men gör det ändå för att gardera mig själv ) vilket i min värld inte kan kallas för VARENDA inlägg 😅 Kom gärna med kritik MEN håll dig till verklighet och fakta då 😉

   1. Karin skriver:

    Nästintill varenda och VARENDA är ju knappast samma sak?
    Men håller med Johanna faktiskt.

    De senaste åren har din blogg stagnerat en del, det är väldigt många reklaminlägg, det är ofta glest mellan inläggen, ibland går det flera dagar utan något nytt. Generellt är det också väldigt lite text i förhållande till bilder.
    Förstår ju att du måste försörja dig på något sätt och det är ju praktiskt att du är anställd av ett företag som inte verkar ha så höga krav på prestation.
    Har du någon plan B för vad du ska göra när bloggandet inte längre kommer räcka?
    Jag hoppas nämligen att bloggande i den form vi ser det nu, när ni måste försöka sälja på läsarna massa produkter och tjänster, är på väg bort.

    1. Jag har haft ganska mycket på mina axlar både känslomässigt och annat de senaste åren och erkänner fullt ut att det har ibland varit lite glest med inläggen. Men trots det så ligger min läsarantal stabilt sedan några år tillbaka och de flesta verkar ha förståelse för hur livet för mig har sett ut 😉 Jag har absolut planer för framtiden men väljer att inte dela med mig av de ännu i alla fall 😉

    1. Och om man jämför med andra ”likvärdiga” bloggar så finns det många som har klart mera reklam mm 😉

     1. Karin skriver:

      Jag läser bara din och Carolas blogg utöver ”Proffsbloggar” som Elsa Billgren, Sandra Beijer och Underbaraclara så har inte jättemycket att jämföra med. Visst förekommer det reklam även på de stora bloggarna men då är det oftast ”unika” samarbeten med bara den bloggaren det handlar om och det märks ju också tydligt på kvalitén på inlägget.

      Jag tror att vi är väldigt många som är trötta på reklam, och att många andra reagerar som mig på reklamen och snarare bojkottar produkten och företaget.
      Hoppas att det i framtiden går att försörja sig som bloggare på annat sätt än genom reklamsamarbeten, t.ex genom prenumeration, betalvägg eller liknande.

      Bra att du har en plan!

    1. mia skriver:

     Bästa Mirka. Jag tycker att hela ditt liv är en prestation. Det behöver inte hända något varje dag på bloggen, det gör det ju inte i livet heller, för någon. Du har ju lite annat att pyssla med också, som barnen, dej själv efter operation osv. Vi dina trogna följare förstår det. Och vi behöver inte jämföra bloggare med varandra heller. Vi följer de bloggare vi gillar, och dej gillar vi. Med vänlig hälsning din fan club

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..