Nolltolerans

Ikväll fick jag DM ( privat meddelande ) på min Instagram av någon okänd typ.

Sedan matade han ( jag tar för givet att det är en han ) på med både text och oönskade bilder. Här en del…. ( visar givetvis inte bilderna jag fick )

Jag ser rött med typer som inbillar sig att tjejer vill ta emot dessa bilder och texter 😡🤮 Och jag tänker inte heller tolerera sådant. Jag skulle kunna enkelt blockera människan men inte innan jag har sparat bevismaterial för så enkelt ska han inte komma undan.

Jag tror att ju fler som förstår att detta är olagligt och klassas som sexuellt ofredande och också anmäler när de får dick pics desto bättre. Jag kommer att göra det, inte bara för min egen skull utan jag tänker också på mina döttrar och att de och andra inte ska bara ”gilla läget” och hoppas på att det blir bra med tex en blockering. Sätt åt idioterna för det de gör är åt helvete fel!

Nu ska jag varva ner och sova 😤😴

 1. Vi får hoppas att mannen får den hjälp han behöver. Om man har ett sånt här beteende, är man, precis som du skriver, sjuk, och då räcker det inte med ett bötesstraff. Att polisanmäla är rätta vägen att gå, men sen skulle domen behöva bli en behandling på en anstalt för onormalt sexbeteende. Ingen ska behöva ta emot såna här bilder, och jag riktigt ryser när jag tänker att mina döttrar kan hamna ut för det, speciellt de yngre. Samtidigt tycker jag också synd om personer som är så där rubbade. Hoppas som sagt på rätt hjälp åt honom.

  1. Tråkigt bara att en behandling kostar så mycket skattepengar. Men det finns kanske en billigare engångsbehandling. Klipp av skiten! 😂👹🙈🙊😡😠🤣🤣🤣

  2. Går det inte att anmäla skiten till
   Instagram.
   Facebook har ju nån policy om naket, våld mm (fast ibland efterlevs det dåligt)
   Men anmäla dit kan man ju göra.
   Sån där skit ska inte förekomma alls!

  1. Jag svarade för att få en bild av vad det kan vara för typ. Och det spelar väl ingen roll och ursäktar definitivt inte hans beteende .

 2. Du svara väl inte på såna meddelanden, hoppas jag. Dessutom var det en del felstavningar i meddelandet också, vilket gör att det inte är nån med goda avsikter som skriver.
  Själv får ja massor av mail om att betala bitcoins i massor till nån. Annars skulle hela min adressbok få se att jag porrsurfat ! Haha… har aldrig sett på porr, vare sig på datorn eller på film. Blir inte rädd utan bara förbannad ! Mailet ser ut att komma från mig själv.

  Det finns så mycket konstiga människar !

   1. Ja det där var ju inte schysst mot dom som har svårt att stava….,att man har onda avsikter pga det, det var faktiskt en ful kommentar.

  1. Förklara gärna vad du menar med det (onda avsikter för idioten stavat fel)? Kanske kan vara så att personen i fråga vill att det ska vara felstavat och att Mirka ska reta sig på det. Men hon är en klok kvinna och går nog inte in i det. Och varför skulle någon vilja skada henne för att hon är en offentlig 13 barns mor? Det FATTAR jag inte. Det är en skull människa som är väldigt sur för att han, hon inte vågar och blir sponsrad av saker och ting. Aden om personen i fråga ville skada henne hade personen i ner skrivit….. Det går alltid att spåra ip nr. Har själv haft en idiot efter mig i snart 3 år. Men till slut fick det räcka, och skön spårade det. Till en nära FD VÄN till mig. Man kan aldrig veta vem som ligger bakom det. Bilder går att hitta på nätet och det vet alla.
   STÅ PÅ DIG MIRKA ❤🙏

 3. Mirka du ska inte kommentera sånt här, jag läste en gång en artikel om hur man ska agera när man får dessa bilder och meddelanden. Man ska inte svara, man ska ta skärmdumpar på allt och man ska polisanmäla. Svara EJ!

 4. Det enda dessa människor är ute efter är uppmärksamhet , så gå inte in i diskussion med honom om det fortsätter , Ignorera hen är det bästa .

 5. Helt rätt och hejja dig Mirka! Blir han dömd i en rättegång så kan du ha rätt till skadestånd. Gåt det inte så långt så ska man ändå anmäla, just för att påpeka att detta ät olagligt.

   1. Tommy, alltid är det någon som ska komma o gapa ”INTE ALLAAAA MÄN!!!!”.
    Alltså, vi vet det redan. Sluta gråt o inse problemet.

    1. N om ni insett problemet så hade vi inte behövt gapa om att det inte är alla män. Och ni hade kunnat fokusera på dem det gäller. Hade jag istället skrivit att kvinnor gillar dickpics som det faktiskt finns en lite klick som gör tro det eller ej. Så hade du rättat mej angående det. Så nu kan du skriva ett långt inlägg på Linnea Claesons insta och förklara att det minsann finns en riktig patriarkat som måste krossas på den här bloggen. 😉😁😅
     Ha det så bra

     1. Så bra!! Till och med ”ledande feminister” använder sig ju av ”inte alla män” så det är helt rätt att ta upp i detta sammanhang när det generaliseras

     2. Tommy: Ingen har påstått att det gäller varenda snubbe så du behöver inte bli kränkt bara för att ni tillhör samma kön. Dock är det fakta att majoriteten som gör såns här grejor är män, 98% av alla våldsbrott begås av män osv. Så majoriteten förövare är män men inte alla män är förövare.

      Det är fortfarande ett strukturellt problem hos män och genom att ta fokus från sakfrågan och understryka att det inte gäller alla män är du en del av det strukturella problemet. Varför inte bara kunna se att många män är svin? Om någon hävdar att svenskar är ett väldigt lagom folk, kommenterar du då också alltid att inte alla svenskar är det? Eller är det bara för att det gäller gruppen män som det är känsligt? Har du själv rent mjöl i påsen framstår det jättelustigt att du måste understryka att det bara gäller vissa män.

      Om inte annat kan du plugga på om strukturella problem för att slippa bli kränkt och ta på offerkoftan så fört ngn kritiserar någon av manligt kön.

   2. Tommy, du förstod vad jag menar, är jag helt hundra på. Tänk om du varit ”stor” nog och skrivit att du förstår oss kvinnor istället. Att du oxå inte förstår vad som rör sig i skallen på män som gör så här. Det är mycket därför det inte händer så mycket i sådana frågor i samhället. Just för att ni män stoppar huvudet i sanden o tycker synd om er själva. Ni är livrädda för kvinnor. Inget snack!

    1. Charlotte, Självklart förstår jag vad du menar. Och var kanske inte 100% seriös med mitt inlägg heller. Fast det är spännande med hur och när det är ok att generalisera. Och jo jag är faktiskt stor nog att förstå hur vidrigt,kränkande och nervärderande det måste kännas att få dickpics. Och jag tycker inte att de som skickar det ens är ämne till närheten av att kunna kallas för män. Det är ett stort problem som prioriteras och anmäls alldeles för lite.
     Dock är jag något tveksam till att i detta fallet verkligen är en man?
     Men jag kan ha fel.
     Ha det bra 😃

 6. Herregud vilket stolpskott! Så bra,att du har tänkt anmäla honom till polisen. Män måste fatta att k*kbilder är som att blotta sig. Vill de verkligen vara som en blottare? Och varför vill nån prata med en okänd människa om sitt könsorgan? Helt sjukt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..