Nolltolerans

Ikväll fick jag DM ( privat meddelande ) på min Instagram av någon okänd typ.

Sedan matade han ( jag tar för givet att det är en han ) på med både text och oönskade bilder. Här en del…. ( visar givetvis inte bilderna jag fick )

Jag ser rött med typer som inbillar sig att tjejer vill ta emot dessa bilder och texter 😡🤮 Och jag tänker inte heller tolerera sådant. Jag skulle kunna enkelt blockera människan men inte innan jag har sparat bevismaterial för så enkelt ska han inte komma undan.

Jag tror att ju fler som förstår att detta är olagligt och klassas som sexuellt ofredande och också anmäler när de får dick pics desto bättre. Jag kommer att göra det, inte bara för min egen skull utan jag tänker också på mina döttrar och att de och andra inte ska bara ”gilla läget” och hoppas på att det blir bra med tex en blockering. Sätt åt idioterna för det de gör är åt helvete fel!

Nu ska jag varva ner och sova 😤😴

 1. Nina skriver:

  Herregud vilket stolpskott! Så bra,att du har tänkt anmäla honom till polisen. Män måste fatta att k*kbilder är som att blotta sig. Vill de verkligen vara som en blottare? Och varför vill nån prata med en okänd människa om sitt könsorgan? Helt sjukt.

 2. Vafan är det med män???!!

  1. Tommy skriver:

   Charlotte Du glömde ett vissa mellan med och män.

   1. N. skriver:

    Tommy, alltid är det någon som ska komma o gapa ”INTE ALLAAAA MÄN!!!!”.
    Alltså, vi vet det redan. Sluta gråt o inse problemet.

    1. Tommy skriver:

     N om ni insett problemet så hade vi inte behövt gapa om att det inte är alla män. Och ni hade kunnat fokusera på dem det gäller. Hade jag istället skrivit att kvinnor gillar dickpics som det faktiskt finns en lite klick som gör tro det eller ej. Så hade du rättat mej angående det. Så nu kan du skriva ett långt inlägg på Linnea Claesons insta och förklara att det minsann finns en riktig patriarkat som måste krossas på den här bloggen. 😉😁😅
     Ha det så bra

     1. Lisa skriver:

      Så bra!! Till och med ”ledande feminister” använder sig ju av ”inte alla män” så det är helt rätt att ta upp i detta sammanhang när det generaliseras

     1. Tommy: Ingen har påstått att det gäller varenda snubbe så du behöver inte bli kränkt bara för att ni tillhör samma kön. Dock är det fakta att majoriteten som gör såns här grejor är män, 98% av alla våldsbrott begås av män osv. Så majoriteten förövare är män men inte alla män är förövare.

      Det är fortfarande ett strukturellt problem hos män och genom att ta fokus från sakfrågan och understryka att det inte gäller alla män är du en del av det strukturella problemet. Varför inte bara kunna se att många män är svin? Om någon hävdar att svenskar är ett väldigt lagom folk, kommenterar du då också alltid att inte alla svenskar är det? Eller är det bara för att det gäller gruppen män som det är känsligt? Har du själv rent mjöl i påsen framstår det jättelustigt att du måste understryka att det bara gäller vissa män.

      Om inte annat kan du plugga på om strukturella problem för att slippa bli kränkt och ta på offerkoftan så fört ngn kritiserar någon av manligt kön.

   1. Tommy, du förstod vad jag menar, är jag helt hundra på. Tänk om du varit ”stor” nog och skrivit att du förstår oss kvinnor istället. Att du oxå inte förstår vad som rör sig i skallen på män som gör så här. Det är mycket därför det inte händer så mycket i sådana frågor i samhället. Just för att ni män stoppar huvudet i sanden o tycker synd om er själva. Ni är livrädda för kvinnor. Inget snack!

    1. Tommy skriver:

     Charlotte, Självklart förstår jag vad du menar. Och var kanske inte 100% seriös med mitt inlägg heller. Fast det är spännande med hur och när det är ok att generalisera. Och jo jag är faktiskt stor nog att förstå hur vidrigt,kränkande och nervärderande det måste kännas att få dickpics. Och jag tycker inte att de som skickar det ens är ämne till närheten av att kunna kallas för män. Det är ett stort problem som prioriteras och anmäls alldeles för lite.
     Dock är jag något tveksam till att i detta fallet verkligen är en man?
     Men jag kan ha fel.
     Ha det bra 😃

 3. Ullis skriver:

  Helt rätt och hejja dig Mirka! Blir han dömd i en rättegång så kan du ha rätt till skadestånd. Gåt det inte så långt så ska man ändå anmäla, just för att påpeka att detta ät olagligt.

 4. Alma skriver:

  Känns tyvärr som att dessa bilder ska man som kvinna/tjej tvingas stå ut med… Ingen vill ha sådana bilder.

 5. Andrea skriver:

  Det enda dessa människor är ute efter är uppmärksamhet , så gå inte in i diskussion med honom om det fortsätter , Ignorera hen är det bästa .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..