ANNONS

Sliten krigare

/

Innehåller en reklamlänk

Äntligen fredag. Denna helg kommer jag att inte göra många knop utan lägga min focus på att vila kroppen så mycket jag bara kan.

Jag har överansträngt mig de senaste dagarna och kroppen är riktigt trött nu. Varit igång alldeles för mycket och knappt legat och vilat alls vilket borde varit helt tvärtom. Dumt av mig jag vet men nu vet jag bättre och får varva ner för min egen skull.

Hemkommen från Bennys läkare och tänker huuuur ska jag orka laga mat 🤔

Lutar mig tillbaka i soffan medans barnen kollar på tv och slappar. Samlar på mig lite ork och ser framemot att få ta ryggläge om ett par timmar.

Vi har klass 1 varning här i länet och det blåser och snöar lite grann. Halt som attan på våra landsvägar och lär bli värre när vädret är som det är just nu. Förhoppningsvis är det bättre imorgon då jag behöver handla lite då 😅

Synd att jag inte kan skotta snö 😇 Benny var snäll och gjorde det idag på de viktigaste ställen men det finns mera att göra.

Igår hämtade jag äntligen hem min stora bil. Skönt att ha den på plats igen 👍

Jag lämnade bilen till min ”pappa” innan min operation för att han ville lämna in den på årlig service. Bilen är ju hans gamla och han är extremt mån om sina bilar även om den inte längre är i hand ägor. Jag är inte av samma kaliber direkt och det mest då jag har inte tid att lägga på att rengöra mina bilar stup i kvarten. Tråkigt är det också. Sånt ligger rätt lågt i min prio-lista och med många barn blir det snabbt skräpigt i mina bilar hur jag än försöker hålla efter 🙈 under vinterhalvåret är det värst, sommartid brukar jag eller Alice städa bilarna med jämna mellanrum.

Min ”pappa” fick hicka när jag lämnade över bilen. Jag hade varnat att den var skitig men han trodde nog inte att det var så illa 😂

Så han överraskade mig med att lämna in bilen på bilrekond 🙏 Min syrra och pappa har ofta rekommenderat ett ställe i Solna där de båda och även mina bröder ofta lämnar in sina bilar men jag har bara aldrig kommit till skott. Nu när jag fått hem en skinande ren bil har jag tänkt om. Jag kommer snart att lämna in min lilla bil där också. Varför slita själv när någon annan kan göra det för en skälig peng och med tanke på hur bilen såg ut så har de fått slita lite extra och verkligen gjort under med bilen! Under tiden kan jag passa på att ha en lunchdate på Mall of Scandinavium med min mamma 😉👍

Så här ren har jag inte sett min bil sedan jag köpte den 😍

Grymt bra av Nyboda Bilvård 👍 Värt varenda öre flera gånger om och absolut värt för mig att tipsa andra om de! Ligger centralt i Solna 😉

Hepp….nu ska man väl få till lite mat för familjen 😅

Kram ❤️

37
139

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00