Sliten krigare

Innehåller en reklamlänk

Äntligen fredag. Denna helg kommer jag att inte göra många knop utan lägga min focus på att vila kroppen så mycket jag bara kan.

Jag har överansträngt mig de senaste dagarna och kroppen är riktigt trött nu. Varit igång alldeles för mycket och knappt legat och vilat alls vilket borde varit helt tvärtom. Dumt av mig jag vet men nu vet jag bättre och får varva ner för min egen skull.

Hemkommen från Bennys läkare och tänker huuuur ska jag orka laga mat 🤔

Lutar mig tillbaka i soffan medans barnen kollar på tv och slappar. Samlar på mig lite ork och ser framemot att få ta ryggläge om ett par timmar.

Vi har klass 1 varning här i länet och det blåser och snöar lite grann. Halt som attan på våra landsvägar och lär bli värre när vädret är som det är just nu. Förhoppningsvis är det bättre imorgon då jag behöver handla lite då 😅

Synd att jag inte kan skotta snö 😇 Benny var snäll och gjorde det idag på de viktigaste ställen men det finns mera att göra.

Igår hämtade jag äntligen hem min stora bil. Skönt att ha den på plats igen 👍

Jag lämnade bilen till min ”pappa” innan min operation för att han ville lämna in den på årlig service. Bilen är ju hans gamla och han är extremt mån om sina bilar även om den inte längre är i hand ägor. Jag är inte av samma kaliber direkt och det mest då jag har inte tid att lägga på att rengöra mina bilar stup i kvarten. Tråkigt är det också. Sånt ligger rätt lågt i min prio-lista och med många barn blir det snabbt skräpigt i mina bilar hur jag än försöker hålla efter 🙈 under vinterhalvåret är det värst, sommartid brukar jag eller Alice städa bilarna med jämna mellanrum.

Min ”pappa” fick hicka när jag lämnade över bilen. Jag hade varnat att den var skitig men han trodde nog inte att det var så illa 😂

Så han överraskade mig med att lämna in bilen på bilrekond 🙏 Min syrra och pappa har ofta rekommenderat ett ställe i Solna där de båda och även mina bröder ofta lämnar in sina bilar men jag har bara aldrig kommit till skott. Nu när jag fått hem en skinande ren bil har jag tänkt om. Jag kommer snart att lämna in min lilla bil där också. Varför slita själv när någon annan kan göra det för en skälig peng och med tanke på hur bilen såg ut så har de fått slita lite extra och verkligen gjort under med bilen! Under tiden kan jag passa på att ha en lunchdate på Mall of Scandinavium med min mamma 😉👍

Så här ren har jag inte sett min bil sedan jag köpte den 😍

Grymt bra av Nyboda Bilvård 👍 Värt varenda öre flera gånger om och absolut värt för mig att tipsa andra om de! Ligger centralt i Solna 😉

Hepp….nu ska man väl få till lite mat för familjen 😅

Kram ❤️

 1. Så härligt med en ren bil.
  Men håller med ovanstående
  Låt inte barnen äta i bilen( å inte du heller kanske 😉)🚙

   1. Du svarade inte på frågan. Om det rör sig om fyrasiffriga belopp kan det vara en icke skälig penning för en redan pressad barnfamilj.

    1. Gå in själv och läs om priserna vetja 😉 Eftersom alla har sin egen ekonomi så är inte alltid det som är skäligt för mig kanske skäligt för någon annan. För mig är skäligt något jag gärna betalar för en tjänst jag bli nöjd med och som jag själv slipper göra 😉

 2. Förklara gärna för en utomstående:

  Din ”pappa” överraskande dig med bilrekond, men hur kunde han fixa rabatten om du inte var med? Lovade han Nyboda bilvård att du skulle lägga in en reklamlänk eller fixade du det i efterhand?

    1. Nej. Det står väl rätt tydligt att min ”pappa” överraskade mig med detta. Som han betalade. Jag länkade enbart för att jag blev så nöjd över det jobb de hade gjort. Varken mera eller mindre. Hade jag fått billigare eller rentav gratis mot att skriva om de då hade jag behövt skriva högst uppe i inlägget att det var i ett annonssamarbete. När så inte är fallet så skriver man inte det. För faktiskt så kan man länka utan att det är ett samarbete och jag gör det då och då 😉

   1. Jag förstår ärligt inte hur ni får in ett samarbete i detta 🤔 Jag är ytterst noga med att annonsmarkera NÄR så är fallet! Men ibland väljer jag själv att länka för någonting och har jag inte annonsmarkerat så är det inte ett samarbete 😉

    1. Tror det är för att du i början skrev innehåller en reklamlänk. Vad betyder det om det inte är så att du fått någon form av ersättning från det företaget? Behöver du märka ut det om du inte tjänar något på att omnämna dem?

     1. Reklamlänk skriver jag när jag länkar till någonting som kan tolkas som reklam men är inget överenskommet samarbete. Jag tror inte att jag behöver som i detta fall egentligen skriva att inlägget innehåller reklamlänk men jag väljer att gardera mig så det inte på något vis kan bli fel för min egen del 😉

     2. Jag tänker mig att den lilla bilen som ska rekondas blir ett samarbete, eller hur Mirka? Detta blev lite tokigt faktiskt.

   2. Så ledsamt att du inte har roligare i ditt liv än att sitta och leta fel på bloggar Jessika .. och dessutom ha tid att skriva ner din missunnsamhet , jag hoppas att du kan skaffa dej ett eget liv för din egen skull !! Kram och lycka till .

    1. Tycker oxå att det var missunsamt skrivit. Jag förstod då iaf att det var en ren och skär överaskning då det inte var märkt att de var ett samarbete. Dock undrar jag varför man inte skulle ha ett ”eget liv” för att man nu var missunsamt o skrev som denna Jessica? Har hon inget liv? Förklara gärna dessa fraser som jämt skrivs.

     1. Om man har ett liv som man trivs med så har man inget behov av att klaga på andra, leta småfel hos andra osv. Jag tror det var så hon menade.

     2. Men det finns ju människor som alltid letar fel på saker i livet och är födda sådana. Min mamma är sådan men har ett väldigt berikande liv. Jag retar mig på dessa fraser som avundsjuk, bitter, o skaffa dig ett liv. Det är precis som att argumenten tryter och ingen får tycka o tänka som den vill då fort de är i negativ ton.

      Tro mig, jag vill inte bli som min mamma och är medveten om detta så jag är nog lite överpositiv ibland haha men retar mig såååå på dessa fraser. Bara en reflektion.

      Trevlig söndag alla!

 3. Vad underbart att du kunde få den hjälpen av din ”pappa” . Den blev riktigt fin.
  Du får ha en riktigt fin helg och ta hand om dig.

  Kram Eva.

 4. Så ledsamt med de människor som mår så dåligt så att bitterhet har tagit över deras liv så mycket att de letar ”fel” hos andra för att kunna ”saluföra” det ! Om det nu hade varit så att Mirka fått rabatt eller till och med gratis , så undrar jag varför det stör ? Missunnar ni en ensamstående flerbarnsmamma som dagligen kämpar för att få vardagen och ekonomin att gå ihop ?? Tycker så synd om er som inte kan känna empati med era medmänniskor ! Kram på er och kram på dej oerhört starka Mirka .

 5. Benny var snäll . Du har flera ungvuxna barn. Det låter i ditt inlägg som om allt är ditt ansvar och du gläds när någon ”hjälper” till. Ni är ett enormt stort hushåll. Inte sliter du väl ensam och är tacksam om någon annan i hushållet gör något? Jag lider med dej i sådana fall.

 6. Har du koll på vilka instagram-profiler du följer. Kanske följer du ett mobbar-konto av misstag. Vissa konton och inlägg bör anmälas för mobbing, trakasserier eller hatiskt innehåll. Det görs enkelt på en sekund genom att trycka på de tre prickarna och sedan anmäl och fortsätta. På så sätt kan vi minska nätmobbning.

 7. Jag håller med Mia här ovan. Ställ mer krav på de äldre barnen att hjälpa till! Inte bara nu när du är trött. De både kan och borde hjälpa till med tex snöskottning. Var rädd om dig ❤️

 8. Hej Mirka 😻tror du att Henke Lundqvist oxå blir ifrågasatt om han tvättar håret i clearasil 😀😀😃 kör på bara så mycket du kan,ring tv och få renoverat o stylat och hoppas att du får ett eget program 😍Hejja dig/Kramis från Anette ☺️😻

 9. Du har så många barn så de kan väl hjälpas åt med saker och ting nu när du inte kan. Laga mat städa tvätta m.m

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..